Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za vrat ti trenera odmah Muhamede :)
hahahahahahhaha dobar, dobar, odličan hahahahhahahaha
Muhamed Besic, ocigledno je, je igrac velikog potencijala koji posjeduje puno od onog sto dobar igrac mora imati. A ima i ono EXTRA sto mnogi nemaju. Nije cudo da navijaci kakvi su oni od Evertona, to prepoznaju. Mene je Besic iznenadio kreativnoscu protiv Austrije (zamijerao sam mu nedostatak tacnog pasa i lucidnosti) i pokazao da ima i vise za pokozati od onog sto mu trenutna minutaza u Evertonu omogucuje. Dobro za nas, a Evertonovi fanovi prepoznaju i za njih. BRAVO MUME! PS I pamet u glavu! RESPECT!
Dugo dugo bolje igraca na poziciji zadnjeg veznog nismo imali u posljednje vrijeme. Svojim ponasanjem samo pokazuje koliko voli Bosnu i Hercegovinu i koliko daje svoj makimum kada igra za preku . Veliko poštovanje za sve što radi cak kada se i bahato i bezobrazno ponašana na terenu upravo je prepoznatljiv i publika ga voli !
Al' sto hoce zakuhat'!! ;-0
muhamed bi bio perfektan igrac, kad bi bilo dozvoljeno prije svake utakmice popiti apaurin ko prohu.. od jedno 20 miligrama..
Mume GENERAL ;)! http://www.avaz.ba/clanak/140491/bih-se-ponosi-besicem-familija-posebno-nas-zmaj-je-i-veliki-humanista
ma ja ću reći što niko ne želi. Ime mu je problem! inače ja volim ovakav tip igrača koji se ne libi potkačit drugog igrača. Tako, moja prva "lubav" je Andreas Meohller- ko ga se sjeća iz Borussije Dortmunda zna o čemu pričam. Čovjek je umio svojim folovima unijeti negativnu nerovzu među protivničke igrače, a potzitivnu nerovu među svoje. Fudbal je igra koja voli emocije. Eno amerikanci danas imaju ekipu koja bi mogla biti svjetski broj 1. Imaju sve igru tehniku ali nemaju emociju! nema ništa od igre by the book. vatra kad gori ne gleda redoslijed ko treba ako ne treba da gori!
ne bi ja njemu hljeba dao , a ne prvu postavu
Srecom ti se ne pitas:))
Besic je masina.
Trebalo bi uvest pravilo, kad se dva igrača sukobe fizički, ne treba ih rastavljat nego nek završe šta su počeli, a li da se ne mješaju drugi. Prvo fudbal bi dobio na gledanosti, to bi bila utakmica sa kombinacijom ulišne tuče, boksa i čega več, a drugo vidjeli bi koliko bi Mume prošo u tim okršajima i koliko bi hvato ljude za vrat. Mume, fati ga za vruuaaaaat, fati ga za grrrkljuaan !
Traže realno stanje...Bešić je odličan igrač
TMB - Turbo Muhamed Besic!!!
On igra sasvim dovoljno, imao je dosta startova i ne bih baš rekao da je rezerva
vidi se da momak ima jak karakter samo nastavi i sigurno te nece moci zapostavljati