Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekujem fer i korektnu igru na terenu isto tako i navijanje. Nek pobjedi bolji, navijač Sarajeva !
pa sto nisi na tekmu navijac sarajeva?
Gledaj zatvorsko-robijaškog stajlinga, nigdje pismenog i uljudnog insana, a u pozadini policijska "pratnja". Stvarno, j..o i utakmicu kad policija mora da čuva grad od "manijaka" i "hordi zla" i to u pravom smislu tih riječi a ne navijačkom.
kaze ako si pao na polugodistu 7 osnovne nema ulaza xD
Strogi papanluk .. ko god misli da je ovo diiivno i navijacki neka mi svaki dan u kuci zapali par baklji .
si* :D
CTRL_ALT_DELETE NE RISE.
joj selimovićai jamaka Alahu dragi sta je ono hodžić se zajebava sarajevo nista nije odigralo i dati 15km da ih gledas
nemože željo dati go za 15 dana onakve dvije 100 posto sanse fuliti i imati kontru 4 na 2 neznam ili neznaju ili se zajebavaju
Pa bolje gledati farmu nego ove pokusaje dva losa tima Kad ih vidim pitam se pa sta oni treniraju
ima li jos sta o "svijećitom derbiju" molim vas....ima li jos sta svega vam
Da hocete ovako krenuti prema parlamentu.....
Povedi nas, o mudri.
Pa ko te poveo na utakmicu moze i do parlamenta,ako ne znate put do parlamenta pitajte nekog od prolaznika :)
DERBI NAVIJACI
Nek ne lome samo tamvaje. Nisu im oni krivi ništa.
reci mi sta imas protiv Sosona!?? sta hoces time da kažeš majke ti??
Navijaci oba tima su zasluzili pobijedu, i nadam se da ce veceras svojim performansom uljepsati derbi i da ce biti fer i korektni, a ova telad na terenu, samo plate cekaju, treniraju ko fol citav zivot, prodju sve selekcije skole fudbala, a lopte ne znaju sutnuti, da ste ucili kakav jezik koliko ste trenirali sad bi ga perfektno govorili, ili neki programski jezik, sad bi programeri bili ;)
SARAJEVO- Grad Hordi Zla i Manijaka.Svi iz Sarajeva ste jedni ili drugi.Ne mozes bit u Sarajevu a da ti je svejedno ko ce pobijedit... jednostavno morate biti vezani za jednu od skupina pa makar i najtanjom niti
70% sadasnjih navijaca i sarajva i zelje su pacpi i njihova djeca koja su se maho od pocetka devedestith pa nadalje u masovnim migracijama malo je reci okupirali sarajvo i ponijeli sa sobom svoj ruralni primitiviyam,a do juce su se sami igracli hrkljusa,loptu su mogli vidjet samo preko TV i to ako ga je ko imao .
zar ovo jos iko gleda
Zasto se ne organizuju protesti ovako