Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlazis kao veliki pobijednik.
Ode jedna velika trenerčina.
Svaka mu cast,LEGENDA
Hvala za sve Jupp....odlazis kao legenda
HVALA TI ŠTO SI NAS JOŠ JEDNOM UČINIO PONOSNIM. MIA SAN MIA ! ! ! p.s. Naleti ponekad da objasniš Pepiju neke stvari :)
Trazice njega Bayern. Tako su se svojevremeno odrekli i Otmara Hitzfelda, nakon osvojene LP 2001. godine. Kasnije je 2X zaposjeo mjesto trenera
sad on i ferguson mogu da sjede na nekoj plazi u nekoj karibskoj zemlji i da piju koktele iz pehara lige prvaka :D veliki trener i gospodin nikada nije bio u centru paznje sa nekim glupim izjavama vec je samo rezultate pokazivao...
Jupp Heynckes nikada nije osvojio ligu prvaka niti kup šampiona kao igrač, to trebate znati jer ste čitan portal a lako je saznat. Kad se krene sa hvalospjevima nema kraja. svejedno je riječ o super treneru u još boljem i organizovanijem klubu.
RESPECT!
Največi od svih !!!
pametna odluka...
Hvala don Jupp Heynckes za sve sto ste ucinili za Bayern,i nogomet uopste. U
Odlazis kao veliki trener i covjek koji je skupa s FC Bayer Munchen se upisao u knjigu historije bundes lige..prvi trener kojem je u Njemackoj poslo za rukom da osvoji tripl...legendo hvala ti .
Preuzmi city
Like a boss!