Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Vedo......koja si ti klasa od fudbalera kako to leprsavo odradjujes ,davno si se pokazao da vrijedis a sad samo ptvrdjujes..!
Svaka cast Vedo......koja si ti klasa od fudbalera kako to leprsavo odradjujes ,davno si se pokazao da vrijedis a sad samo ptvrdjujes..!
Ma Vedo je igracina, jos kad petom fintu uradi, pa kakav je pas samo dao za Kalua, svak mu cast, to samo nase neznalice mogu pametovati kako nam ne treba u repki, ali tako je u to drzavi sa vise sportskih selektora nego nezaposlenih.
Smo cu kopirati svoj komentar od neki dan :D Mozete pricati sta hocete, ali realno, Vedo je od svih nasih reprezentativaca trenutno u najboljoj formi. Od prije dva mjeseca, otprilike, se poceo zahuktavati i sad je bas uhvatio dobar ritam. Steta samo sto je napravio onaj glupi crveni karton i dobio veliku kaznu, a da nije bilo toga siguran sam da bi imao bar jos poneki gol na kontu. Svaka cast majstore!!
Bravooooo Vedadeee...kakva forma