Iako "na prvu" nije želio igrati
0
Henry u konkurenciji za meč protiv Arsenala
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cikcanga ( citaj umni bolesnik ) ce da place kao malo dijete poslije srijede. u stvari on i jeste malo dijete ako cemo suditi po njegovom mozgu.
Sad mozemo ocekivati svaki dan neku \"vijest\" o Henry-u samo zato sto mu je treba iz Bosne....
NE TREBA DA IGRA PRODACE UTAKMICU A SVAKAKO JE BOJAN KRKIC TRENUTNO BOLJI OD NJEGA A GURDIOLA IMA NJEGA KAO DRUGU OPCIJU!
HENRY, NISI NIŠTA AKO NE UTRPAŠ ARSENALU CCA 2 KOMADA RUKOM ;-) ;-) ŠUFT I NULA SI HENRY, MRZIM TE GNJIDO!!!
Kakve su to gluposti da nece igrati protiv Arsenala, kao da ga neko pita, naravno da ce morati igrati i dati sve od sebe ako dobije sansu. Emocije neka cuva za sebe on je profesionalac i tako se mora ponasati.
Hanry je najbolji fudbaler Arsenala svih vremena, bolji je i od Berkampa, nadam se da nece igrati protiv nas jer je to jedino moralno stom oze uraditi. Pojest cemo barcu
nepismeni idioti, ne kaze se \"cijelo vrijeme\" vec \"sve vrijeme\", naucite malo o svom jeziku pa pisite clanke!