Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Henry se vratio tamo gdje pripada, najbolji napadac svih vremena ce biti vrhunsko pojacanje za profesora doktora Arsena Wengera! Dominacija je neminovnost!
http://www.youtube.com/watch?v=mNTD8NZm5AA&feature=fvwp&NR=1
philippe cristanval eric abidal julien faubert didier domi frederic omar kanoute franck bilal ribery philippe omar troussier coach nicolas bilal anelka THIERRY HENRY
http://www.youtube.com/watch?v=LtEUds8L9to
Bravo muslimanski brate thierry henry 1:0 povratak i odmah gol
SVAKA CAST
leeds je katastrofalna ekipa, pregazice ih arsenal
The king is back! :D
henry-ev povratak u Arsenal se moze porediti sa onom knjigom....Lesi se vraca kuuci.... www.smjesne-slike.blogspot.com
sta je tebe spopalo da tako laprdas hahaha?
E vala ću večeras sa merakom ozidati ovu tekmu. Još akobogda kad Džekson pređe u Arsenal... Ljepota od života!
Dobar je igrac bio Henry,jedan uz sherera i aitora karanku najbolji vezni igrac tada kad je bio pravo mlad,zato je bio i brz,i sigurno ce arsenal njega kupiti zaposve,ako on pokaze da je jos uvijek brz i da jos uvijek zna neke driblinge i fazone.Mozda bude i prvi strijelac lige na kraju prvenstva,a Norwich je najjaci u FA kupu,to svi znaju.