Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki Henrik Larson se oprostio od nogometa protiv Sarajeva... 37 godina mu je trebalo da naidje na pravog rivala i shvati da ne moze vise! Jesmo sila! SARAJ\'VO!
@nele pa covjek je i mogao da odigra sa nekim velikim klubom kao sto je sarajevo......sta ce on igrat sa nekim prcastim klubom kao sto je zeljo koji se borio da ostane u premijer ligi......mislim to je sasvim logicno.......
Prvo covjek nije odlucio da zavrsi karieru. Drugo os sudario sa Alaimom koljeno u koljeno ali je bosansko ipak bilo jace :)
ovi nasi novinari da malo manje prepisuju, a vise prate (sto im je posao) znali bi napisati i da je ta utakmica odigrana u cetvrtak protiv f.k. sarajevo
@derim ...ne, nisi u pravu....ostace upamcen po tome sto nije mogao protiv VELIKOG SARAJEVA ;)
eto po tome ce torpedo da ostane upamcen. bili su tu kad je velikan zavrsio karijeru. me samo da su bili nego su i pridonijeli tome. sta ce moraju nekako se potruditi da ostave traga. sindrom malog kluba. podruznica \"velikog\" dinama. aahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha grohotom se smijem. forza zeljo!!!
ALAIME ALAIME STA URADI COVJEKU SARAJEVO SAMPIONNNNNNNN