Nogomet
0

Hazard: Potreban mi je odmor

Totalsport
Eden Hazard (Foto: EPA)
Eden Hazard (Foto: EPA)
Sjajni belgijski nogometni reprezentativac Eden Hazard izrazio je potrebu za predahom uoči prijateljske nogometne utakmice protiv reprezentacije Obale Bjelokosti.

Iako su mu tek 23 godine, te bi trebao biti u punom naponu snage, Hazard je za Le Figaro izjavio da se nada da neće morati puno vremena provesti na travnjaku prijateljskoj utakmici protiv bjelokošćanske reprezentacije ove srijede. Menadžer njegovog kluba Chelseaja, Jose Mourinho, također je nazvao selektora Marca Wilmotsa i zamolio ga da malo poštedi njegovog igrača.

"Selektor zna da igram jako puno i da mi je potreban predah. Imam zatrpan raspored utakmica, a osim toga i puno vremena provodim na putovanja. To stvara mnogo stresa i nakuplja umor. Potreban mi je odmor uoči završnice sezone", rekao je Hazard.

Hazard je ove sezone samo u Premierligi nastupio u svih 28 Chelseajevih utakmica, te je bio strijelac 12 i asistent za devet pogodaka. Sveukupno je od augusta prošle godine do danas nastupio u 41 utakmici za reprezentaciju i klub, odnosno proveo je na travnjaku 3275 minuta.