Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hase legenda. Nek' nam vrate Elvisa, HASETA, Bruce Lee-a, A evo im silikoni, atomska i CIA
Čekaj ja ne kontam ovaj dio s upisima na fakultete. Jel se to misli da je on štelio mjesta prilikom upisa djeci? Znam da smo otišli u helać 100%, ali zar to nije nešto čega bi se trebalo sramiti, ili ako ništa, šutjeti o tome, a ne hvaliti se kao da je to neko dobro djelo dobrog čovjeka. Jer i tada su bile kvote za upise i svaki nezasluženo upisani student obavezno je značio jednog studenta koji je zaslužio da bude upisan, ali je zbog toga izvisio.
Ne znam stvarno ko može udariti minus, a ne zapitati se prvo je li to normalno, da se hvali time kako je on upisivao djecu na fakultete. Svi vi što ste udarili minus, sutra ćete se naci u situaciji da zbog nepotizma i korupcije, iako ste zaslužili, ne postignete neki cilj u životu. I onda ćete pričati kako smo zemlja u ku*cu. Al eto, svako sebi bira kako će razmišljati i kakve će stavove imati.
Ne vezano za članak, kad gledam ove stare snimke utakmica igrači izgledaju nespretno, svi trče na jednu loptu 😁
ovaj naslov me je slomio
sine, Hase je tuk'o Engleze, Svabe i Ruse...
Lafcina!