Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ada ti nisi troosovinac mozda pa tako sereš o našem naj boljem fudbaleru, inače troosovinci šinevla hoće da crknu od muke jer je njihov naj bolji fudbaler LJajić, ali ga ne mogu primiti u repku jer im ne da uspomena na 'bitku na kosovu' hohehahi bolesni troosovinci.
I do sad ste se pokazali, a i KLOCAVI DIJAMANT bio je u pravom elementu. Nego, kako ga Gardijan ne uvrsti među 100 najboljih igrača u 2012. godini? Baš su ti Englezi nepravedni.
@@pa eto... Sljivotres, kakav Dijamant. Klocina, kakav kloc. Odbijaju se lopte od njeg ko od kolac. Cak je i potonji produktivniji na terenu od klocica. Da ti nije rod pa ga hvalis tako?
City tim pobjednika? Haha ne laprdaj Harte TITA ti. City nije nista drugo nego tim preplacenih fudbalera koji prije svega igraju samo za sebe i svoju licnu slavu.
sve o fudbalu na 4 fudbal .com
Kretenu, da nije bilo 'kloca' još bi 10 bodova bili iza uniteda. što te nervira naš 'dijamant' paša, mora da si mu trazio para pa Edin vidio kakav si i naravno nije ti dao hahaha
Go home Joe Hart you are drunk.
možda ako stavite KLOCA na transfer listu.