Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto da je to neka bitna vijest :) Mogao je bit zmaj, al ne, hoce on bit svicarac... Ne trebaju nam takvi sekunde!
pa logicno da ce bit svicarac
Kemo - nemas ti pojma sta je domovina! Isto da on igra za Svicarsku, jer je voli, ne. Igra, jer se nada zaigrat na velikim terinama, protiv velikina nogometa i nada se da ce uspjeti se progurat u jaci klub tako. Mozda bi isto uradio i da igra za BH, ali upravo zbog toga mi je drago sto nije kod nas. Ko ga .... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto pisete o tom izrodu od igraca ? Sto ste dosadni i sa njim i sa onim malim pekinezerom iz Dinama ?
izrod te napravio
ma jbm ti mamu u p.i.ck.u malenu ! kad me uz ramazan debilcino tjeras da se psujem ! sve nesto naopako trubis ides u 3 picke materine seljacino mala.ako ti ovaj izrod dopada ti ga hvali a mene i oni koji ga pljuju pusti da ga pljujemo , boli te qrac sto ga ja pljujem , necu od tebe trazit dozvolu da ga pljujem ! ako ti se ne svidja moj komentar opali minus i ko te jebe a ne da vrijedjas redom sve one ciji ti se komentari ne svidjaju pizda ti materina balava , idi vani malo udahni zivota!
Ma mozda se predomisl kao i onaj...... samo se nemojte nervirati. Ko hoce, hoce, ko nece, ne mora ima ko hoce uvijek.
samo sto se ne moze predomisliti , odigro je protiv kipra kvalifikacijsku tekmu i to je to.
dijasporić, nije jedini. Opredijelio se i gitivi, stavljajte ga ubuduće sa vijestima o strancima.
I babo mu zbriso kad je zapucalo, iver ne pada daleko od klade.