Tvrdnje holandskih medija
0
Haris Medunjanin prelazi u Stuttgart
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je tacno onda je to ekstra vijest, yebes Izrael.
Sretno bosanceros nas!!
najbolji igrac na svijetu
NOVO NOVO NOVO! Gledaj filmove online, preuzimaj muziku, programe, igre..i jos mnogo toga, besplatno! bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info preporucujemo: zlatna dolina snijeg savrseni krug audicija 1,2 zikina dinastija (10 dijelova) vanbracna putovanja praznik u sarajevu kuduz kod amidze idriza remake karaula dobro ustimani mrtvaci gori vatra 1 na 1 mi nismo andzeli 1,2,3 7 i po ringeraja nicija zemlja bice,bice (predstava) ovo malo duse jasmina sisanje
\"Stuttgart? To bi bilo odlično rješenje i volio bih tamo otići, ali veliki klubovi u januaru dovode igrače iz jačih liga, tako da čisto sumnjam u takav rasplet. Netačna je informacija da sam dobio ponudu od Stuttgarta i o tome ništa ne znam. Da igram u nekoj boljoj ekipi imao bih šansu, a trenutno ne bilježim nastupe ni za svoj Maccabi\", jasno je istakao Medunjanin u razgovoru za SportSport.ba.
dobar transfer , sve najbolje harise da ti bog podari zdravlje i da budes jos bolji
Jeste na spisku Stuttgarta...medju jos 7 potencijalnih pojacanja tako da nema nista od tog
Odakle ta inforrmacija i koji crni hol mediji?? SS izmislio vijest i sad to drugi prenose. Kakvo je ovo novinarstvo? Daj ljudi malo provjerenih informacija, svaki dan jedna vijest sutra demant... postaje malo dosadno!
ne rise prvo pogledaj tko je stutgart jedan od njemackih klubova sa tradicijom, bio je 5 puta prvak njemacke, 3 puta pobjednik kupa njemacke, osnovan je 1893, naravno da nije blizu bayerna iz minhena ili borusije dortmund ali je svakako klub sa tradicijom a edin dzeko se upravo pokazao u njemackoj ok jeste slabija od engleske lige ali bolje je nego izreaelska
sretno hare majstore i ako Bog da da završiš karijeru u svom dragom željezničaru!
Ame dragi treba im uzet pare. Na to treba gledati s pozitivne strane
pa on je budala sto je ikako isao tamo........al bosnji su pare bitne j..o ga natanjahu
zar nece u laciooooooooooo
ma nije mu nesto klub trebao je mozda u englesku ili italiju ali ako vec nije imao neki poseban izbor onda ok ! Nek mu je sretno !