Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A je li ti sudija kriv što si izgubio onolike lopte??
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jedino Džeko kaže da mi nismo bili dovoljno dobri. Pjaniću je kriva magla, Meši sudija, Medunjaninu penal. Hajde biće zanimljivo čuti razloge ostalih igrača.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
begovicu hvala burica na gol spaha hvala vedo hvala hare hvala itd itd vrijeme za reforme sad ili nikad
I Lulicu hvala, sjebo je 17381 akcija, ne samo veceras vec u posljednjih nekoliko utakmica, nadam se da je ovo bila njegova posljednja utakmica za reprezentaciju..
100% .Šta je ovom Begoviću? pa za ovaj drugi gol je kriv 100%. Zatvoren dalji ugao sa 2igrača, a levaz mu je provuče u bliži???!!!! Šta ti je Asmire, udarila lova u vugla ha?!
Jarane-brada ti je za Sirije!!! A vi navijaci- nevalja Avdija, nevalja Tino eto valjaju ovakvi "grmalji"!
Pa yebo te, frknuo si nekoliko lopti u nigdje, to je nečuveno. Da ne govorim o (ne)pokretljivosti na nivou puža. A ovo oko penala najbolje reče Dubioza: "Igrali smo dobro ali zayebo nas sudija"
Pa yebo te, frknuo si nekoliko lopti u nigdje, to je nečuveno. Da ne govorim o (ne)pokretljivosti.
skoro svaku loptu si sinoc zeznuo, tako da bi i bez penala sa vasom igrom sinoc bili nadigrani jer niste imali zelje ili ste se vec zasitili i zadovoljili odlaskom na SP.
**bi te se i vi. kad je dao dva gola protiv Kipra bio vam je heroj. Sta sad s*rete? Sta vas briga kako se ko nosi a kako ko prica? Bitna je igra. Juce je odigrao jako lose ali je jedan od najboljih tehnicara u nasoj ekipi. Nadam se da ce naci novi klun u koejm ce igrati jer ce nam hitno trebati. Za razliku od mnogih drugih ovaj ima m*da i hrabar je momak. A takvi nam trebaju. Pjanic se us*re kad mu neko dva put zvizne!
Zalosno kad je pola repke vehabija a ostatak nepismeni budala.Nek vas je sram sviju sem Visce i Besica . Pjanic dozivotno zabrana da obuce dres BiH Badzarevicu ostani i uvedi pravilo: sisaj brade i a bogomilje salji u dzamiju i crkvu koji ce nam *** i brate igrajte futbal ili drzte se kafane i mikrofona
Medunjanin je sinoć imao toliko promašaja da nemam riječi. Kad spuca loptu ode u NIŠTA, koja glupost. Nisu imali nijedno dobro dodavanje, a da ne govorim o vraćanju lopte golmanu, koji rizik i koja glupost da nema dalje.
uvijek je bio šupak...pa Bosne realno i nema neke kvalitete
hahahahha cuj ovo a penal ko kuca. Bolje ti je da se obrijes i ti i Zukanovic i da igrate fudbal a ne glumite manekene.
Znali ste da morate dati bar jedan gol da bi prosli a da se dva dana igralo ne bi ga dali i to je pravi problem. Do vas je i tacka.
suti brada titati...
Spahi, njemu se treba zahvalit dosta od njih dvojice
ĆIru ili Barbareza za selektora. U biti Ćiru a Barbarez pomoćnik da može za koju godinu preuzeti repku.
To vam se desilo zato sto su navijaci zvizdali za minutu sutnje fuj bagro jedna usrana!!!
Kake koristi i da nije sviran penal. Mi nebi gola dali da je se igralo jos 90 minuta.Pjanic ko da nije spavo sedmicu dana nemoze da ubaci korner kako treba.