Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Princ, vitez, zmaj!
Momku svakako dat sansu, kao prvo dobro ga analizirat. Ali nemojte sad odmah na trenera sto ga ne zove. Ovo se ne treba ni precijenivati. Standardan klub u jednoj slabijoj evropskoj ligi. Isto znaci za ove ostale po Belgiji, Ceskoj, Poljskoj i Austriji.
zavisi od igraca. koliko ovo sad mozda zvuci cudno, ali koju mi alternativu imamo za npr Vrsajevica? Imamo na desnom beku samo Mujdzu. Na desnom krilu konkretno nikoga! a treba nam neko. Vrsajevic je trenutno jedini. Sto se tice Tina, situacija jeste malo drukcija, ali opet koliko toliko shvacam da neko pored Medunjanina i Pjanica, koji su kao tip igraca tehnicari, kao alternativu trazi borbenog igraca. Npr Stilic jeste tehnicki vjerovatno 10 puta bolji od Tina, ali po poziciji Stilic bi bio konkurencija pJANICU ILI Medunjaninu, a to nam ne treba, nit bi tu imao sansi.
Stevanovic (ne)igra u drugoj spanskoj ligi. Ni tu nije standardan. I momak je za ofanzive. Ne moze on zamjenuti npr Mujdzu. Dok Avdija moze.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)