Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se ovi iz ovih saveza znaju fino počastiti ono evo tebi milion a mi ostali po 500 hiljada, kad izađemo pred kamere samo govorimo Srbija najjača Srbija prvak i bla bla bla to narod voli a mi volimo pare
Analizator2050 Terapiju preskočio? Jesi dobar ili nekad i ti skontaš da su ti sendvič komentari upropastili život
A zašto bonusi zašto su nagrađeni za najljepše primljene golove
Lopovi
I ovi se raspadose prije nego se sastadose
Opaaaa pocelo je.
Piksi vragec mali mali.1.5 milioncica si hapio.Sad ce te trazit ko se nije skrio magarac bio kaze tuziteljstvo.Hahaja
Jesu nezahvalni , juče ga napdali za rezultate a danas za pare.Kad su pobijedili Portugal priča je bila "samo da se plasiramo na mundijal pa kako god završimo" ..Jučer ga mediji razapinjali zbog rezultata kao očekivali četvrtfinale/polufinale ..Sramota za FSS..
Jedan covjek se ovdje pita za sve pa i za ovo. Toncev samo moze biti trbuhozborac. A o svemu odlucuje bivsi navijac, a sada student vise trenerske za kosarku. I uz to premijeri i predsjednik i vodja i vrhovni komandant i selektor i najpismeniji covjek u Srbiji kako rece jedna od njegovih marioneta.
Prdonja
Stojkoviću bi bilo bolje da je ostao u Japanu. Prvo su ga izjurili iz Zvezde, isto je bilo priče da je ukrao neki novac. Mada je kao predsjednik Zvezde Stojković u klub doveo velike sponzore i tada je Zvezda bila normalan klub. Sada mu to isto rade. Četnička posla.