Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja stoka ne mogu da vjerujem...
a mi nismo bili stoka kad smo onom svedjaninu razili čkapi na bilinom?? prvo sebe u ogledalo pogledas, pa dajes misljenje o drugom ;))
Jesam li ja možda ista rekao i tome što ti pričaš? Jesam rekao možda koja su oni stoka a mi smo svi cvjecke? Nisam, sami sam komentarisao trenutno dešavanje na utakmici. Tako da, smiri se malo..
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
bit ce helac kad ih putin nade na karti :D
Malo nas je al smo govna
Sramotno nesportsko ponašanje.
nista novo niti je iznenadjenje, mentalno zaostalo pleme samo potvrdjuje da se jos nalazi u srednjem vijeku.
Vidio sam dodika na tribinama
balkanski primitivizam....
Šta će Rusi... Crnogorci ih mogu pojesti za doručak.
Svak moze imati drzavu ccc
srpska posla...
Jedino BIH navijaci slove kao civilizovana raja..
Na prijateljskoj utakmici gadjat nekog cccc....Sramotno
Ludi , utakmica bila natjecateljska - za EURO
Kako nije. Za mila je to bratski narod. Siptarija.
Zaboravljate da su smrdi iz genocidne otisli tamo da navijaju za "majku" rusiju...
Pa jel to razlog da budu neredi ? Da gadjas golmana bakljom. Pola ti zemlje ne navija za BiH pa mogu navijati za koga hoce.
kakav vandalizam..
sve soko do sokola, časti mi
i sad sve te navijače iz republike srpske na granici zaustaviti izkažnjavati i zabraniti ulazak 10 godina,sve do jednog,nek dođu na baščaršiju manijacima i hordama,nego preko trebevića idu
Bitno je da ti svoj novac a tako i ti tvoji trose u CG a ne u svojoj drzavi... i nemoj mi ti o historiji pojma nemas, crnogorci duze tu nego vi srbi tako reci cigani koji su protjerani iz rusije... Koje su Osmansko carstvo satrali ostavili ih par hiljada i ostavili im samo beograd,,, uz recenicu, evo ostavicemo vam malo ovi cigana da vidite koja su to govna ;)
Kako mislis koji sam ja? Ja sam onaj sto ce reci onako kako jes, bez obzira ko je koje vjere ili nacionalnosti ... A ti idi pravi tetovaze i idi trosi pare po bosni-cg i cro... Sretno ti bilo decace ;) Meni je isto rusija najdraza drzava, ali volim i istinu :D