Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meša treba ostat a nekim igračima žurno organizirat oproštajnu utakmicu, dodijelit im sliku i sat i kulturno im se zahvalit ... ! ! !
I to neki kineski sat.
spahic prvi na spisku za "haj cao"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Frizurice, kafice, šetnjice,selfiji, nekakve euforije i izjave ko da smo Njemačka prije svake tekme dok protivnik čami u karantinu maksimalno spreman i koncentrisan. I nek smo ispali ne zaslužujemo bolje.
Lako je tebi pricati sta treba hajd ti preuzmi kormilo ove reprezentacije i vodi ove amatere ka nekom plasmanu. Nemoguca misija
NISU TOLIKO KRIVI SELEKTORI I IGRACI TAJ SAVEZ SVE NAPOLJE I IZA NIJ DEINFICIRATI SVE PROSTORIJE TU NAJVISE SMRDI
Maksimalna podrska Mesi , Zukanovic ,Spahic ,Ibisevic napolje
Ko je ovoga išta pitao?
Kad je već pružio onako ruku mogao je podići i srednji prst u znak podrške NS/FS BIH.
Vaha u pravu si Safet nije valjao. No Meša je po mom misljenju pravi covjek za ovu poziciju, bez obzira na ovaj neuspjeh. Samo neka radi dalje is sve ce biti u redu.
Ma Vaha je gospodin,nece da on da igra u reprezentaciji gdje ti se odreduje ko ce ti u strucnom stabu biti,gdje je sve puno talova u savezu i klanova medu igracima koji na trenera ne gledaju kao autoriteta,kad bi on bio trener i kad bi imao potpunu slobodu da uvede red u ekipu sigurno bi puno bolji bili,jer on je zaista vrhunski trener i niko ne moze osporiti tu cinjenicu !
Vaha zvani japanski jen, ne voli covjek KM nikako....
Moje misljenje je da nismo bili spremni da se tucemo s njima. Bojali smo se svakog duela, a oni su bili cvrsti na nogama. Falilo je muda. Falilo je bezobrazluka. Nama. Ali njima nije. To je presudilo. Mi smo mislili da smo Barcelona, fol mi neku tika taku mozemo. Jasta. Trebalo ih je istuci pa makar obrazli izgubiti. Ovako su nas pobijedili, a vala i istukli.
Ti se drzi Japana.Da si valjao kao covjek vodio bi svoje Bosnjake,ovako si samo drolja za pare.Druga stvar,ne mogu vas na veliku smotru odvesti Pjanic iDzeko.Realno,njih dvojicca su dobri,ostali su prosjek i ispod prosjeka.Nemate kvalitet,zivot je fer i dao vam je da osjetite car u brazilu prosle godine,nako onijh nesrecnih baraza,medjutim ne vidim vas uskoro na nekoj velikoj smotri,jednostavno nemate kvalitet.
Kako si, Vaha? Imas li daha?
SUPER JE STO JE BIH PROSLA!
Rekli smo da necemo o tvojoj mami, kod nje svako prodje. Ali eto, pohvali se opet.
Dajte onog: we plays good frst half xaxaaxxa 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Slišković je car za Mešu.
mozemo diskutovati oko svega ali je Sliskovic bio najlosiji trener na klupi reprezentacije
Pa, Vaha pošto tebe računam u fudbalske znalce - podržavamo tvoj stav i ja i mnogi navijači sa sportskim znanjem kažu isto! Primdona je dosta. Igraju u Evropi dobro i čak veoma dobro - u reprezentaciji nula. Ako se čuvaju u reprezentaciji, da bi u klubovima bili fit, onda im ostaju samo klubovi - radna mjesta. Paradna neka prepuste drugima!
Dok je lažnih legendi nema ni reprezentacije.