Zvanično predstavljanje u Alžiru
0
Halilhodžić: Učinit ću sve da uspijem
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ti malo dodji do sebe pa onda sta komentarisi...salim,salem ho\'s se odluciti vise? a jedino ti nadimak vala pristaje kako treba :D
čitajući zadnji tjedana sasvim mi se primjerenijim čini salim njegov brat. i ko čojek i ko trener. da sam neki abramovič prije bi zovno salema nego ovog šupljaka. salem priča ono naški,nije peder i netreba mu promocija.lik s neretve.mi vamo u čapljini lako bi s njim i ratovali i pili piće. neće salem na brata,i ne treba.da to uradi prvi bi ga ja izrako. salime,možda budeš sretan i možda Bog da ti se sve posloži,ali zaista jednog dana ako Bog da mogo bi voditi i zrinski.