Mamić otklonio sumnje
0
Halilhodžić ostaje trener Dinama
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA KAŽEM JA,ZA VAHIDA JE BAKA TATA OD ZANATA.900 000 GODIŠNJE SJEDA NA RAČUN A BUDUĆE DRUGOLIGAŠE NE MOŽE POBJEDIT S VIŠE OD 1-0.NEK JE NETKO I ONOG MAGARCA MAMIĆA ZAHEBO.
Lik zaboravio svoj jezik, hahahaha
kazem ja,de šofer-uja seljo iz vukojebine
???????
@king \"Kazem ja\" je uzecica isto kao i \"dakle\", \"znaci\", \"ovaj\" . Neki koriste uzrecice a neki ono, nemoze se to napistat, kao retardirani ljudi ono, kad otvore usta nema rijeci, a ipak se cuje neki glas :D
Znaci belo mleko je belo mleko! Znaci!
Hahaha...pa onda svi srbi moraju nacuti pricati, svaka druga u srba je \"znaci, znaci, znaci, znaci...znaci lep je dan, znaci lepi mica je lepi mica, znaci!\"
Karinna od trenera!
Vaha imaš li daha? Legendo naša!
JOŠ KAD BI NAUČIO PRIČAT... \"KAŽEM JA\"
Cool Trener!