Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam navijac Dinama od rodjenja, a Vahida Halilhodzica cijenim kao velikog strucnjaka i covjeka. Nadao sam se da nece prihvatiti ponudu jer svi znamo kako ce se to zavrsiti.
Da bogdom tebe Vahide izabrase za selektora BiH. Al neka tebe blizu da uskocis kada zatreba. Naplati dug purgerima...
Vaha, bit će bi kao i Ćiri, evo da se kladimo na sve što imam: prvo, ako bude kakav uspjeh bit ćeš \"Zmaj... dobar\". Tako su i Ćiri na početku vikali \"Ćiro, svemogući zmaju, kralju...\", a onda na kraju poznata pjesma \"Ćiro p.e.d.e.r.u, U.s.t.a.š.o, odlazi\" Takva je sudbina na brdovitom Balkanu, ali, ako moš uzet pare od Maminja...uzmi ti! Premda već znam što će ti na kraju govoriti navijači i nogomente neznalice...
Dinamo do groba.Vaha samo ti nama dodji.Nego torcidasima krivo sto ce ga opet popusiti i nama u ledja gledati.Da nema Mamica dinamo bi za ku.rac bio.Mamici i prodaju za dobru lovu a tako i potrose na igrace i trenere.Nikada skrti bili nisu.U hajduku samo Ibra vrijedi pare.Ostalo je taraba.Igraju za 10 hiljada eura.U dinamu je pola tima milionski.A ljubomorne duse mogu da nam PU.SE.
SRETNO I TEBI I DINAMU,MADA I JA VIŠE VOLIM HAJDUK.
Ta znaju glupi Bosanci Vaha , idi dole uzmi pare onim sto te ne vole i nek se ime Vahid odlijeze Maksimirom .... Vaha ponos Mostara i Hercegovine
Crni Vaha, pa jesi i normalan ici kod tih luzera iz Dinama, pa njih ni Mourinho ne vadi iz govana. Jebiga nije to sto sam uvijek bio Hajdukovac, ali Mamici prikrivaju kriminal u Dinamu, nemaju gledaoca u opce i biti dio toga, to je velika greska. Odmaraj Vaha u Promajni i batali Dinamo i Mamice, ne treba ti to.
TREBAO JE VARESANOVIC U DINAMO
wow ovo bi bila super stvar!!
TAKO TO NAJBOLJI RADE...U ZADNJEM CASU ODLUKA....
što skidate komentare?
Super, kada se sroza dovoljno nisko mozda onda preuzme repku da se malo popravi.
E moj Vaha ode ti u osinje gnijezdo... Ugled si mozes zaboravit kad te \"alfa i omega\" pijacarsko-klosarsko-krkanske provinijencije posalje u 3 PM.
http://www.24sata.hr/sport/vahid-halilhodzic-je-opak-ali-zna-li-uopce-gdje-dolazi/186630/
vaha zar si tolko propo. ko zeton