Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ga ovoliko popularisemo svi? Covjek je profesionalac, radi za lovu...
dzeko je mogo igrat za njemacku kad god je htjeo al nije jer je patriota a neki ga pljuju ,a ovog cifuta vaida dizete a cojk francuz i nikakve dodirne nema sa BiH hebem ti naopak narod
sta je vaid ucinio za Bosnu i Hercegovinu?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
poruka za sve ove debile sto pljuju po vahi i pitaju se sta je utadio to za bih....informisite se malo moroni bolesni , procitajte sta je covjek uradio u mostaru 92...
Džaba mu novci, kad se u Mostar nikada neće moći vratiti. Aaaah taj tvrdoglavi Vaha. Ja njemu govorim: "Pa moj Vahide, znaš li ti da je Mostar sada u Hrvatskoj, trebat će ti putovnica ako želiš prismrditi gradu na Neretvi, a ti bi s osobnom. Eeeee ne može. Sorry."
Hehehe @LucijaMostar Sta ce mu putovnica za putovanje u Hrvatsku kad ima Francusko drzavljanstvo I pasos? Jos vi imate da ucite od Zapadne Evrope :) o putovnicama I putovanjima ako si clan EU!
Nijemci pobijede poslije 120 minuta i ismijavaju protivnika. Sadisticka nacija. Ljudi cijne svoje neorijatekje jer nesto uce odd njih, a ova bagra zna samo za ponizavanje. Treba ih kazniti sa 4 godine zabrane nastupa. A govorili su kao da nisu htjeli ponizavati brazilce. Sami sebe u laz utjeruju.
"nece vahida da trenira bosnu zbog nacionalizma" demagog koga folira pa svi znamo da je pohlepan na pare taj bi dodikovu repku treniro da mu se plati cifra
Pa vidite mu facu pa facu ima ko cifut realno pogledaj ga !?
Trabzonspor u svojih 47 godina postojanja je 52 puta promijenio trenera, znaci da u prosjeku mijenjaju trenera svakih 10 mjeseci!! Jasno je ko dan da Vaha nije dosao ovdje da pravi rezultat, vec da mlati lovu, ne znam cemu toliko medijsko svrsavanje kad ce vjerovatno dobiti nogu nakon 3-4 mjeseca.
Haha. Eto grozni nijemci su ismijqvali gauchose juce, aklix nista ne javlja. Ima gauchosgate na twitteru. Znao sam da su oni glupi rasisti.
najurice ga turci za manje od 2 meseca..nije on neki trener..pre ce biti da je trenercic
Bas me zanima kakvi bi komentari bili da je Pape preuzeo ovaj isti Trabzon.
Nekoliko utakmica i otkaz a onda preuzima reprezentaciju Burundija.