Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim nesto Vahine suze u ovom videu. Decki mogli bi malo da se uozbilijte. Ozbiljan ste portal, bar po popularnosti. Ove gluposti kao prvi veliki trofej, suze u ocima i slicno nemaju nikakvog smisla.
Najvise ga pogodilo ono Ta ta ta ta tam tam taaaa...tad je i suzu pustio.
sta ce ga pogodit nametnuta himna, de ba ljudi.. jedino sto pravog bosnjaka moze pogodit jesu ljiljani uz jedna si jedina.. lp
mrš
neka mu njegov IPON e mi smo mu zadali 2 IPONA :P
Tužniji mi izgledao Meša..
Jel to nema Klix šta drugo objaviti pa izmislja suze u ocima Vahe :) Za Bahu me ne cudi on svakako pijan komtarise utakmice.
Koliko nebuloznih komentara!!!
Napušio se trave..
ni trepno covjek nije, ne serite... Volim BiH i nasu reprezentaciju, ali vala preseravate i izmisljate gluposti
Ma glupani pisu naslove k'o neki zutaci
ma sta serete ni ne gledate tekmu, bezveze laprdate, ne vidi se na ovom videu to
Voljeti Bosnu i Hercegovinu i mrziti pokvareno stanje u Bosni i Hercegovini su dva različita pojma. Ja ne znam sumnja li neka da Vaha ne voli BiH. Pitam ja Vas da li bi Vi mogli išta učiniti u ovakvom stanju...i na koji bi način vi to unaprijedili recimo jednu reprezentaciju...Vjerujte mi NIKAKO!!
Ma dajte mani patetike
Plači sad hebiga. Kad si mogao doći nisi htio. Nek ti je sa srećom