Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaha pusti se prijateljstva sa Susicem. Vrijeme je da se govori istina.
vaha je dobar za manje ekipe i repke gdje nema zvijezda.on ne podnosi bahatost zvijezda,zato ih i ne trenira jer bilo bi dosta sukoba.
Preuzima Man. City !
MA DOBRO, VAHA I OVI OKO NJEGA, ZNAJU DA SAVEZOM UPRAVLJA MJESAVINA MAFIJE I POLITIKE, KOJA SE GLODJE ZA LOVU, TAKO DA JE SA TAKVOM BANDOM SVE USPJEH, OSIM TOGA, SUSIC MU JE ZEMLJAK IZ FRANCUSKE, PREMA TOME STVAR JE JASNA, NARAVNO DA CE TO SMECE GUZATO I LIJENO PODRZAVATI!
Prema odredjenim izvorima trazi ga Manchester City....to bi bio vrh karijere...zasluzio si to majstore....
Daj ne budi smijesan, kakav Man City.
Veliki igrac, strucnjak i gospodin Vahid Halilhodzic daje realnu ocjenu situacije i igre nase a i ostalih reprezentacija na SP. Hvala Vaha legendo, zasluzio si Barcelonu, Real, PSG...ili koji drugi Evropski gigant.