Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan veliki Pitar i Gospodin u svakom smislu, primjer navijaca FK Sarajevo.
Sarajevo nema terena i stadiona dovoljno za treniranje. To je najveci problem. Ono malo sto ima daje se bliskim ahbabima pod zakup....tako da termin za rekreaciju i za trening idu od 80 km pa nadalje...tu nema kontrole novca..zavrsi lagano u dzepovima privatni lica..
Mozda direktorice nemaju pojma o fudbalu ali ove sefice u fk Sarajevu znaju stosta drugo
Aaa sad mi je jasno odakle vjetar puse… Bojkoti i ta sranja.
Nista tebi nije jasno…
Ugasiti dva amaterska tima iz sarajva pa nek nesto novo ljepse nice.Ovako ne ide iz bunara u potok vodu prelijevati
Znaci, intervju roman. Covjek ne zna kratko odgvoriti na pitanje. Jel to tako, halali Mujo materi.
Ublehas nad ublehasima. Puna podrska za Mirvica i njegov tim ljudi!
Ne laprdaj botino
I ovi i Zeljo bi se u svakoj normalnoj drzavi kao duzni poreznoj (a i bogu i narodu) odavno ugasili. Samo kod nas se "ima" para na bacanje pa opstine sa populistickim nacelnicima sipaju nase pare u burad bez dna. Prigovaralo se onom notornom pljackasu Ajnadzicu, a sad se radi isto samo pod zastavama drugih stranaka.
Otjerajte Hajru,a postavite onu kalašturu štrumfovsku,gnjide jedne.
Poltron koji je sve vrijeme u upravljackim strukturama kluba. Evo nista konkretno nije rekao ni u ovom intervjuu.
A nije ti smetala uprava kad ste ti, Sabra i Nam mahalski prodavali igrače tipa Rahmanović za par stotina hiljada KM pa su te pare čudesno nestale. Pričao si i o "kladionici" na sastanku. Nije bilo te kladionice kad smo ispustili 13 bodova eto "sasvim slučajno"? Parazit kluba i ništa više.
Gospodin
Pogotovu sa ovom glavushom. Istina dugo je studirao nekih 10 i kusur godina i to pravo. Nesto kao Sebilja - utvrdjivao gradivo. Ne cudi me sto klub nema rezultata ako ga ovakva "gospoda" vode.
Para nije da nema a kad se ima para na sve strane ispadaju likovi sa nekakvim pricama. E sad vecina sa nekim svojim pricama nisu nasli nacin da se opare pa otuda i price. Ovaj covjek ima svoju neku pricu, ali ovakvih poput njega ima jos na vagone, a price krojene od strane pojedinaca i dovode do nesuglasica koje se spominju u tekstu. Ko zna istinu,.... mozda bih se nazirala kad bi spojio sve price pa povukao linuju kroz njih!!!!
Buraz, Željo je Željo.
Željo je Merhamet
FK pomozi.ba sadaka Arena