Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek si ziv i zdrav i hvala za onaj gol al svega mi po mom skromnom misljenju nisi ti za nekih jacih liga!
To ti je uvijek tako kad znas da te trener ne gotivi. Znas da te i najmanja greska moze kostati.
Sretno Izo. U reprezentaciji si uvijek na nivou, još da pronađeš pravi klub. Mlad si, vjerujem da je dobra karijera pred tobom.
Isto tako ce i teleca glava reci da je on zasluzan jer mu je dao priliku da igra u Slovackoj .Svi su zasluzni podjednako .Da nije bilo onih navijaca i one atmosfere nebi mozda se napravio onakav pritisak .
prosjecan igrac, ako je svjestan svojih limita , moze postati dobar. ali ako si pun sebe i precijenis mogucnosti, onda ti nema povratka. za izeta je najbolje da promijeni sredinu, a betis je ok za to. tamo nece imatiu prostora da se kurci, jer su svi tehnicki jaci od njega. znaci da ce se morati nametnuti fizikom i pamecu, to znacvi rad, i to je dobro za izeta i za reprezentaciju na duzi period.
Do kraja prelaznog roka ostalo je još jedan dana... Sta reci, ostalo JOŠ JEDAN DANA puno cini mi se...
Dogodine u Đerzelezu na klupi
koji glupi komentari na racun izeta...pa da su svi igraci svijeta mesi i robaldo na sta bi to licilo... svako ima svoje sposobnosti a tako i izet... kako ces nesto pokazati kad sjedis na klupi... isaretom ili sta... a na klupi mozes zavrsiti onako cisto bezveze jer je trener npr. jedan obicni konj.... i tako unisti igraca...
Neki igrači moraju shvatiti da nisu za lige petice!
Prevara od igraca.
dobri igraci uzivaju i dobar status a losi su cesto na izlaznim vratima...,galata,bremen.....
Hajrović se izgubio ko abdest ima tri godine!