Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komedija oko prodaje Adzinog malog se nastavlja.
Da potpiše i za Barcelonu ove budaletine bi bile protiv ovoga momka,koji je sigurno jedan od najvećih talenata s ovih prostora.
Po cemu je talenat? Sta je to on do sad uradio u karijeri? Talenat je momak od 17-18 godina,do 20 u vrh glave.
Pa 2 Mio. mozda i jest realno
Ako ga prodaju Interu nek amidzi odma hajr cesmu napravi
ne vrijedi on ni milion al et.......da hoce vec jednom potpisati i nek mu je sa srecom!
Kako ste dosadni sa ovom ublehom od igraca!
stvarno je ubleha, al neka se prvo dokaze u Interu (kao sto njegov amidja PapKe vazda veli) pa onda RAZMISLITI da li ga zvati u repku
Dosta nam je kompleksasa i nadrndanih balavaca u administraciji foruma. Slinavaca sa losim tripom grandioznosti i usiljenog humora kojem se sacica forumskih pekinezera smjeska samo dok oni nisu na nisanu istih. Dosta nam je duplih arsina, jedni cjeli forumski vjek mogu vrjedjat, trolat, uništavati diskusije kvazihumorom i mudrolijama koje su samo trolovima smjesne. A drugi, noviji forumasi pogotovo, za sve te stvari dobijaju banove momentalno. Administracija treba da je nepristrasna, ista za sve. Dosta je bilo izigravanja diktatora od strane lejdiblu18, cmoljavog i ekipice. Balavurdiji i neizgradjenim ličnostima nije mjesto u administraciji. Admin treba da je psihicki jaci od mase usera, a ne da se dopusti isprovocirat sa 3 sentence. Zelimo ukidanje pravila da je zabranjeno komentarisat odluke administracije!!!
A lice ti si stvarno nadasve mudra i zanimljiva osoba. Iz svakog komentara sjevaju zivotne mudrosti, extaticni osjecaji preplave vagine sirom svjeta cim tvoj nick vide. Liche ti si moj idol. @Sinan, malo po malo i vec se nesta učinilo. Reganje su otvorili, uvezali tapatalk, il barem pokusali, tako da kolko tolko, akcija je uspjesna. Hvala, dovidjenja :)
Ako se realizuje taj transfer dobra prilika za Susica da pokaze kvalitet u Interu, jest da to nije vise ni sjena onog Intera koji je osvajao i LP ali ipak je jak klub!