Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko šiša opomene,kada ne učimo iz njih. Sinoć su nas Egipčani razvukli k'o harmoniku na teferiču. Evidentan je bio fizički nedostatak Pjanića i Misketa,ali i psihički nedostatak fizički prisutnih
Pa i jeste sinoć bio teferič, na poluvremenu. :D Bolje su igrali i više se oznojili oni iz KUD-a, nego Džeko, Spahić & Co. :D
sramota..
ŠTA RADI DŽEKIN OTAC U REPREZENTACIJI???? ima li neki novinar da to pita ima li imalo profesionalnosti u medijima
DAJEM NAGRADU OD 1 000000 KM KO MI POKAZE TRENERSKU DIPLOMU SAFETA SUŠIĆA
Interesantno je posmatrati koliku uslugu su navijaci napravili novinarima sa skandiranjen protiv Dzeke. Glavna tema su navijaci, Dzeko i njegov stari a selektora nigdje, on je sve perfektno odradio.
Hajmo govoriti argumentovano.Safet ocito gura neke igrace npr Vrsajevica i Susica. Od prvog nema nista a i od ovog drugog se nistabolje ne ocekuje.S druge strane neki igraci poput Dzeke su previse uzeli slobode.Pitam se otkuda Dzekina sestra i sada vec bivi suprug Soljanin Mirza u avionu iz Litvanije? Otkuda njegov otac u hodniku stadiona u Inzbruku? Znaci jedne gura a drugi ga jebu ko kantu a trece neopravdano sikanira Misimovica i Rahimica. Susic se ne snalazi bas najbolje i ne pise se dobro BiH reprezentaciji ako se nesto pod hitno ne poduzme. Postoje i klanovi igraca itd,itd.
Ovu kampanju protiv Susića je pokrenuo takozvani novinar korumpirani Sinanović jer se i on bavi menađerstvom vjerovatno nije mogao kupiti Sušića da mu pozove igraća. Sinanović je prije nekoliko godina otjeran iz Avaza zbog uzimanja para od igraćada o njima piše sve najbolje i obećavao im poziv u reprezentaciju.
Bolje je da odmah da otkaz, kasno ce biti poslije prvenstva kada primimo 7 komada od Argentine, 4 od Nigerije i 2-3 od Irana, susjedi ce to jedva docekati i zajebavati nas vijecno!
Ako već tražite krivce, dragi moji lažni Bosanci, tražite ih u cijeloj ekipi. Ako tražite nekoga ko je stvarno loše igrao, tražite u Spahiću. Ali ni to nije rješenje, neka su oni zdravi i živi još stotine godina meni i nama. Hvala vam za svu radost sto ste nam poklonili u ovoj našoj bijedi. Hvala ti Dzeksone, Dijamantu nas, hvala ti Spaha legendo naša. Hvala Safete na svemu sto si nam dao.
P.s. Mene mali Susić fakat pozitivno iznenadio.
Mexico - NIGERIA http://www.youtube.com/watch?v=lTxxfH69ASk
ALZIR 2:0 SLOVENIJA Vaha nastavlja jahati. http://www.dailymotion.com/video/x1eupd8_amical-algerie-2-0-slovenie-blida-le-5-mars-2014_sport
Ovakvi rezultati dolaze kad je trener discipliniran i kad trener dovede u red svoj tim. Vaha je bio u Brazilu cak i sjedio sa nasom delegacijom, dok je Susic gledao PSG u Francuskoj.
Svi oni koji misle da Susica ne treba otjerati odmah, pogledajte utakmicu Mexico-Nigeria. Pa crnje ce ove nase ljenguze za dorucak i pitati ima li jos. Brzi su od njih pet puta. Trce 95 minuta kontantno bez promijene ritma.
Safete odlazi!!!!!!!!!!
Ma neka nama Tine Svena
recite ovom jadnom narodu imali smo laku grupu i tako se provukli i recite norodu da smo mala i sjebana zemlja puna fasista i da mi neznamo bolje igrat niti imamo para da ulazemo u sport to je navjaznije a ne ovo kako mi igramo i ono malo igraca sto je valjalo pobjeglo iz ove vukojebine od drzave
Opomena je sljedeca,selektor nam je neznalica i to je sve.Igracki smo super ekipa i da od njih zavisi svaka euforija bi bila opravdana.Ja bi volio da se mogu nalaziti u euforiji zbog njih medjutim zbog onog papka strahujem da cemo dozivjeti blamazu u Brazilu.!!!
samo smo s Grčkom odigrali korektnu utakmicu i to je sve od naše reprezentacije.. u zadnje vrijeme pojavljuju se igrači, a samo su Bičakčić i Kolašinac opravdali poziv u reprezentaciju.. ljudi,mene je strah gledati utakmicu sa Argentinom! kad nas Egipat, USA, Mexico deru šta će biti protiv Argentine... nek nam je Bog na pomoći.
Pogledaj Mexico - Nigeria od sinoc, Nigerijci nas sigurno deru bar sa tri gola razlike.
Pricam sa kolegom sa posla o utakmici i skoro isto mislimo.Safet nije dovoljno dobar za selektora.Nema autoriteta ,cvrstog stava,za vrijeme utakmice on je bez reakcije.Stoji i bulji i cese se od stubove ko´krava Dikulja.80 min.igra Seadov sin koji uopste nije prosao mladu reprezentaciju koji je ruku na srce puno trcao ali totalno ne precizan i puno losiji od ostali momaka koji su zasluzni da smo se uopste i plasirali na SP.Po meni su bili svi za zamjenu osim Kolasinca,Begovica i donekle Bicakcica.