Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan napisah, nogometas koji pored sirove snage nema sta da ponudi i to je tako. Jednostavno nije covjek koji moze napraviti bilo kakvu razliku na terenu. Suludo ga je porediti s C. Ronaldom ili Messijem.
Treba ga poredit sa Janckerom iz Bayerna,onim visokim Čehom sa K...(ne mogu se sjeti imena)iz Dortmunda i tako tim tipama igraca
KOGA VI SA MESSIJEM POREDITE XD
Ovaj tip je zmaj. Private sta hocete...
Napadač koji daje golove. Amin Od poštara se ne traži da očita struju nego dostavi poštu, kakvi su vam ovo folovi.
šutni loptu i trči za njom, odgurni od sebe slabije, zabi go i to je to, nema ljepote fudbala
zabija golove kao na squad battle fc24 na laksi level
Haland radi ono sto je najvaznije :postize golove .A fudbal znamo se igra zbog golova. Pa kakvi to sad pametnjakovici imaju sta njemu prigovoriti. A iako nije u formi i to je prirodno. Nije masina a i masina se moraju podmazivati. Uglvanom da Bog sacuva od ovih pametnjakovica.
Kratko jasno centarfor.... Da vas neko pita dal dribbler koji igra za raju ili hladnokrvni ubica u šesnaest sta biste izabrali...
Dzeko je institucija za Haalanda i dost igraca u MC!?
Za njega je Bernardo Silva Fernando Torres u najbolja vremena
I kaze pljacka trebao on osvojiti a ne Messi, pobili se na nargili oko toga
Covjek placen da zabija golove i to i radi. Sta sad sto nije stvoren za veznog, ili sto nije odbrana ili golman, radi ono za sta je stvoren, dajte mi loptu ja cu zabiti gol, na vezi je da kreira sanse, na napadacu da realizuje, odbrana zna svoj posao, golman svoj, ostalo je taktika i sportska sreca i eto to je tim.
Što ne daje golove za reprezentaciju ?
Ne znam sta je ovdje toliko tehnicki lose. Na osnovu cega ljudi zakljucuju kakav je ko igrac…. Svasta
Ne nije opljačkan Haaland, opljačkan je Rodri koji je bio (i sad je) najbolji, najkorisniji i najzahvalniji igrač Citya u tripleti. Čovjek ne zna za poraz, kad god nije bio u postavi City je drastično lošije igrao.
Najbolji NAPADAC na svijetu bez konkurencije to mu je posao i najbolje ga radi
Ako se vratiš u prethodnu sezonu možeš lako vidjeti da u odlučujućim utakmicama PL i LP nije ništa napravio!
I j bi bio ekstra strijelac da igram u onakvom timu(Man. City) . Isto panj da igra, a to se najbolje vidi u reprezentaciji!
Upravo to, cunj postavit, veznjaci city-a ce cak i od njega koji gol ubost, a ovog Haalanda za par godina ni na mapi nece biti!