Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji od Messija kažu.. Ko se ne razumije u ovu igru lahko bude zaluđen velikim brojem postignutih golova i požuri da poredi nekoga sa Messijem. Realnije je porediti De Bruynea sa Messijem. Ali, pored svega, mora se reći da je Haaland odličan napadač.
Bez zezancije, ali Luis Suarez je mnogo bolji igrac od Haalanda.
u to nema sumnje, zašto bi se iko zezao ...
StulicJeZakon, bezobrazluk je ovog bildera porediti sa Suarezom!!!
Neko poredi Mbappea i njega.
Mora se priznati i da su Saliba i Gabriel ozbiljne zvjerke.
Jedino što je Haaland uradio, bilo je uspješno odmjeravanje fizičke snage. Visok, jak, pravi krampaš...Skoči on, uzme loptu, gradi loptu, spusti je saigraču i nestaje iz igre. Jako malo za napadača koji treba da bude najbolji na svijetu. Za njega je stari deda Lewandowski još uvijek tata u kontekstu napadača fudbalske igre.
Saliba ga u dzepu drzao
Artetica zna šta radi, haland nulifikovan bukvalno
William Saliba !!!
Treba reći da se ni jedan napadač ne bi naigrao u sinošnjoj utakmici, Arsenal se branio nisko i odlično, jedino kada je prolazila lopta do napadača je iz kornera ili faula.
Igrac koji pored sirove snage apsolutno nema sta da ponudi. Sam sebi ne moze napraviti gol sansu nema teorije. Totalno precijenjen igrac koji nikakvu razliku na terenu ne pravi.
Puno zavisi od timske igre,dovoljno govori da je imao 7 dodira s loptom u prvom poluvremenu.
mahirmax, da , ali ovo ti je dokaz da on ceka da mu tim donese loptu. I onada kazu pojedinci da je bolji od Messija.
Puno zavisi od timske igre,dovoljno govori da je imao 7 dodira s loptom u prvom poluvremenu.
Meni je Leao iz Milana mnogo bolji od Halanda realno. Halanda zna na gotovo al onaj mali je zvjerka koji u Milanu da 30 golova . U Man.City bi davao preko jer je kompletnija ekipa. Definitivno Leao mi je potencijal
Ne možeš porediti krilnog napadača sa klasičnim špicem kao što je Haland.
Igrac koji sam sebi ne moze napravit gol sansu,dosta precijenjen...