Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haalandov transfer u Man. City će koštati mnogo više od ovih 120 mil. Borussia Dortmund 100 mil, Haalandov otac 50 mil i njegovom agentu Minu Rajoli 50 mil. To je 200 mil eura, a ugovor na 5 ili 6 godina, koliko mu planiraju ponuditi i platu 30 mil godišnje je nešto sasvim drugo. Koštati će njih Haaland, na kraju preko min 500 mil sa platom.
Svi u manchester shity
Ovaj fakat isti svinja
Jebi me ako sam skonto ista
Kake su ovo gluposti majko moja mila Pa nemogu da vjerujem o čemu se piše
Ja slike i gova.a.
Prije nekoliko godina dobio sam savjet od seljaka: Pričaj nogama i sve će ostalo biti u redu. Rekao sam dobro i otišao." . . ne ovaj vas prevod...
ja nista nisam skontao
to ti je profi novinarstvo
Nas je mali Erling opasan ko cigra...mnogo vole mnogo vole s PRASCI da se igra