Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, vec tada je kovao svoj glumacki talenat.
eto nek francuska nije kupila evropsko 2016. nego je sve bilo po zakonu
- pa u cijeloj prici najvece krivicno djelo rade ARAPI ...koji rasturaju i rasipaju "NARODNI" novac! oni ce za to svj.prvenstvo potrositi 30 puta više novca nego sto ce zaraditi...ali njih tu zarada ne interesuje ...nego samo da su TREND da su u trendu...itd... jer ionako lova im izvire ispod nogu, pa ko veli je.be se njima, sto je neko drugi gladan i umire... al ih zato ovi uzimaju šakom i kapom...na svijetu ne bi bilo ni jednog milijardera da nema te njihove nafte!
Pametan i ja bi tako,nije pocinio nikakvo krivicno djelo,tako da mu nema sta ko zamjeriti.
Francuzi su najveci zabari Europe
Eto Francuska nam je dala vrhunske fudbalere, žabara Platinija i Alžirca Zidana looooool
Obična reklama, šta je tu čudno? Svaki tim na dresu nosi ime neke firme i zašto bi bilo neobično da neki reklamiraju svjetsko u Qatar? Sve ovo se znalo i prije izbora i bilo je javno.
Promoviranje nekoga za lovu normalna je stvar i postoji vec odavno, bio bi budala da je odbio ovoliku cifru. Kao sto vidimo, i Zidane ih je takodjer "promovirao", tj. reklamirao ih, hvalio i lobirao za njih. Svidjelo se nekome ili ne to nije kriminal, a sto se tice Platinija tu stvari stoje drugacije jer je imao pravo glasa i njegov glas se moze smatrati kupljenim.