22 miliona eura po sezoni
5
Guardiola razmišlja o Abramovičevoj ponudi
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovoj slici pravo se nećka ...mmm pa eto, ne znam... možda...
JOJ KOLIKO DIZU OVOG K.R.ETENA A NISTA NIJE BOLJI OD BENITEZA..... PA DA SU DALI BLAZU SLISKOVICU BARCELONU KAD JE UZEO PEP I ON BI SVE OSVOJIO SA TIM IGRACIMA...... KOJA GLUPOST
Super
22 miliona? dje ima ta skola za trenere ima i da doktoriram ako treba. i uvescu onda besplatni gradski saobracaj ko u estoniji
@vic godine vidi decko,mi (culesi) imamo najskuplju ekipu na svijetu koju smo sami stvorili.ti te igrace nismo ni od koga kupili i 15 godina smo zavrsavali na sredini tabele da bi sad dosli do toga da smo najbolja ekipa na svijetu za proslu deceniju. @tonci i KKK vi ako ne vidite sta je guardiola uradio otkako je presao u barcelonu pa do kraja ugovora,onda vas stvarno zalim.
pep guardiola novo ime za pakas na bosanskom
KOGA TREBA UBIT ZA 22 MIL EURA?????
Ajde predji vise u bilo kakav klub pa nek raja vidi da si qurchina od trenera ustvari. U Farceloni si imao poslozen tim i lahko je bilo ono voditi. Dokaz za to je i onaj Josip Broz Tito sto sad vodi Farselonu. Isto sve samo tebe nema klocu jedan. Ajde predji vise pa da vidimo STA STVARNO ZNAS O NOGOMETU!!!
Te nije on Dzeko
sta ba pricate da nije on uradio on je stvorio barcu real je naj skupli klub na svjetu i sta pobjedzuju nista borussia ih busi treba ili kao man city puno tih ekipa bi trebalo covjeka go guardiola da im da koji savjet kako se igra.
@ bicakcic Haj prestanite vi iz Barcelone malo s,r,a,ti o parama. Imate najskuplju ekipu na svijetu i oko 5,6 igraca koji zaradjuju po 10 miliona ili priblizno toj cifri. Da ne pricam da ste iskoristili jeftini trik sa Unicefom da bi i prodali zadnje slobodno mjesto na dresu. Kad vi pocnete pricati o tudjim milionima to je tako ironicno kao kad se mi iz nase banana drzave smijemo "glupim" Amerikancima koji kontroliraju pola planete.
dobra slika uz clanak
majke mi ozbiljno počnjem razmišljati da prestanem gledati fudbal
e nek si nam ti sreučnjak objasnio...nek uzmu onog firauna iz rm...one je stručnjak kojem je potrebn0 500 mil. EUR da ovoji trofej...on i jeste samo za prevodioca...