Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otac modernog fudbala - Josep Pep Guardiola
Pep je zakon!
Katalonija=RS Pa šta sad s tim? To ne čini ni Guardiolu ni Barcelonu ništa manje dobrim.
rezultati i statistike govore ko je Pep,i kao igrac barcelone i kao trener iste momcadi prosao je kroz svekakva vremena a samo je jednom izgubio od ljutitog rivala real madrid...12 trofeja??? za nevjerovatne 3 sezone????? pa dragi Guardiola ti zaista si nevidjeno cudo...samo naprijed!!!!!!!!
Raspitaj se malo bolje zasto su protiv Spanije ;) Itekako nemaju dodirnih tacaka sa ideologijom RS-a.
dabogda takvi ocevi pocrkali i njihvo dosadni monotoni nogomet!!! opet kazem neak pokusa taj nogomet sa portom!!!!
kad porastem, biću guardiola.
Jel moze ijedan jedini clanak bez prepucavanja na relaciji ba.lija-srblje?!?! Izadje clanak o narandzama u Portugalu, i tu se nesto nadje. Je.bb.ala vas i pederacija i sumska i sve ostalo, muka mi je vise.
Videl ti @srblje brate kako bi ovaj nedo bog općio s ovaj hmmm...ko brat da nam postane, krv junačku istu da nosi , a ti se viteze prikrio neđe momački i ostavi Voju svog da sam juriša na azdahu ovu načastivu. Neka neprijatelju neznani neplemenita roda, doće @srblje pa ćeš i ti fasovat -SKUTOREEE... eto pa ti vidi da opet prespavaš boj, pa igibosmo bez veze.
e druze to0 si 1000% upravu, ja to vec dugoo vremena govorim, idioti smatraju sebe drzavom u unutar Spanije!!!
gospodin, kao i Sir Alex ...
Evo, naišao sam na Guardioline bilješke koje je uz riječi \"Sa ovim ćemo pobijediti\" pokazao predsjedniku Barce kada je izašao iz mrakom okovane sobe na svjetlo dana. http://www.lincoln.dubuque.k12.ia.us/images/School-Wide/Literacy/writing1.jpg
Uzmeš olovku i papir i pišeš u sobi bez svjetla. Ili jako poseban čovjek, ili ćoraviji od sudija koje sude u utakmicama Barce.
Katalonija = RS
je.b.em i tebi i srblje mamu bolesnu retardiranu, dabogda vam se kosti raspale bolesni stvorevi
Obicni hvalisavac i kreten, on je nista sve dok osvaja sa barcelonom, kada osvoji sve sa prosjecnom ekipom poput Porta nek onda nesto prica do tada tisu misu!!!!!