Nogomet
0

Guardiola: Nisam u panici zbog ovog viskog poraza

Totalsport
Pep Guardiola
Pep Guardiola
Teško su nastradali nogometaši Barcelone, španskog i europskog prvaka, u srijedu navečer u Miamiju. Pred 70.000 gledatelja ih je s 4-1 pobijedio meksički Chivas iz Guadalajare.

Golom Davida Ville na samom početku meča Barcelona je vodila s 1-0, ali u posljednjih trideset minuta su primili čak četiri pogotka. Inače, ovog ljeta je Chivas igrao i protiv Reala i Juventusa, ali u tih 180 minuta nije uspio postići pogodak. Real ih je pobijedio 3-0, a Juventus 1-0.

"Ništa se strašno nije dogodilo i nisam u panici zbog ovoga. Poraz nije lijep, ali nije prekinuo naš plan, odnosno, ritam priprema. Imam dosta povrijeđenih igrača i u jednoj utakmici se ovako nešto očito moralo dogoditi", rekao je nakon duela trener Barcelone Josep Guardiola.

"Domaći i evropski Superkup su pred vratima, ali imamo još vremena dotad i znam da će moja ekipa u tom trenutku biti prava. Još mi je jasnije da ćemo kroz sezonu u Primeri biti još mnogo bolji. Ovdje smo griješili, suparnik nas je nadigrao i takve se stvari događaju. Nismo baš nedodirljivi", rekao je popularni Pep za kraj.