Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ces igrati kad ne znas nijednu drugu taktiku.ko murinjo....
Neznam dali se slazem u vezi toga sa murinhon. On mi bas nekako uradi nesta da se vide promjene, uvjek ima neki njegovih caki. Mozda su glupe ali nesta se uradi. On je naprimjer prvi poceo stavljati pepe u sredinu da igra kad je igrao protiv barce itd. Dok guardiola pobjedivao gubio nista absolutno nemjenja. Uvjek ista igra bez plan b
Imas pravo.ali generalno ne unaprjwdjuje igru naprijed vec igru nazad.ne prirordno je.pa pogledaj atletika i reala ili di mateoovog celsija....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I u buduce necu gledati tvoj fudbal, i tike take... Dosadno brate
Poštovani g-dine Pep zahvali Bogu što si se našao u pravo vrijeme na pravom mjestu.Trenerom te napravio Mesi kad je onomad igrao za 3-4 igrača.Tvoje znanje i tvoja taktika su jedno veliko ništa.
Podrska za Pepa. Ako mislite da je ovo kraj Bayerna i da je kraj Guardiole, kao trenera, varate se ;) Zivi bili pa vidjeli.
pa naravno da nece mjenjat kad ne zna drugi stil igrat.e svabe svabe pa kako njega da dovedete?ocito su i svabe samo ljudi,skloni greskama.
Mnogi evropski klubovi bi zeljeli da guardiola bude na klupi, tak oda ga uopce nece dodirivati necije kritike, ko u svom zivotu kad je sport nije postigao nista. Gospodo iz Bajerna ako vam se ne svidja guardiola ce sigurno otici! A cisto sumljam da ce ga pustiti jer je vec uprava počela da prica da ce odrjesiti kesu i da ispune sve zelje Guardiole! Tako da misljenje likova koji ga kritikuju uopce ne brine. mateus, kahn, i cijeli nogometni svijet kad budu ostvarili sto je on onda mogu da kazu, lako je kritikovati za u stolici u studiju a niko se ne prihvata trenerskog posla kad je tako lagano! Guardiola samo nastavi raditi ono sto najbolje znas!
Nije švabo glup, i veca imena su letjela
Pep propali ste kao Grčka!!! Šta klipan za samo par mjeseci uradi od Bayerna čudo jedno
Onda će te i ubuduće Real,Dortmund i ekipa kantati ko kantinu kantu, a ja.
Ja iz pouzdanih izvora znam da se ovom covjeku sprema otkaz a da ce klub preuzeti MEhmet Scholl, legenda Minhenskog kluba jer sam razgovarala prije par dana sa MEhmetovim rodjakom
e jest te frajer nafuro, hahahah kakav šol bolan ne lupaj gluposti
Ja iz pouzdanik izvora znam da je on vec dobio nogu, a ekipu je preuzeo Semir Ceric Koke. Jebemu mater ko ne vjeruje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)