Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Guardiola i Bayern u julu protiv Barcelone" - 24. juni ?
A da nije Barce nikad od Pepe nebi ispalo ime.Nije on napravio Barcu nego Barca njega.
bystandern..koje gluposti pricas.Cuj on stvorio ovu igru Barcelone?! PA ti onda bas nista ne znas o tehnici Barcelone.Onaj ko je ovu igru stvorio je Johan Krojft.Tu igru je igrao i Guardiola kao igrac Barce.Onakvu ekipu kakva je Barca i onaj stil igre nije bas tesko da vodi i drugi trener osim Pepe-a sve dok Barca igra svoju igru.
Pa s.j.e.b.a.t će ih Bayern ko tekute, Pep je stvorio ovu igru Barce, a Tito je nesposoban da bilo šta promjeni Kad im onaj mali ujo Manždukić tricu utrpa hihihi
ruka ruku mije pa nece igrat sa Željom I sarajevom, nažalost !!!!