Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borusija Menhengladbach je prava ekipa, pa Maiz, Hamburg etc. Ove čelne mnogo ulažu. Leverkusen za svoj kvalitet imaa dobar plasman, mislim da je Spahić spor za njemačku ligu.
bayern je masinerija.... rutinski osvaja ovo :)
da su izgubili bila bi kriva krtica (drekavac iz tunela)
ove godine su Schalke i Leverkuzen debelo podbacili. Schalke zbog trenera koji nema veze o fudbalu. Imaju tako dobru ekipu, mladu i talentovanu, a igraju ocajno. Leverkuzen je podbacio u CL uglavnom zbog neiskustva igraca(slicno kao BvB prije 2 godine). I jos trebaju da poprave igru, previse je ono dosadno. a BvB i Bayern su jaci od bilo kojeg tima iz EPL. "mocni" City je izgledao tako smijesno na svom terenu protiv Bayerna, a BvB je bolja u medjusobnom omjeru od lidera EPL, Arsenala.
dobro kažeš,... šalke bi bio jak sa boljim trenerom a ista je situacija i sa leverkuzenom. Nisu to treneri za velike utakmice.
jes narod u BIH negativan,samo lupa negativne klikove kakv god da je komentar :)
istina, al evo ti od mene jedan pozitivan :P
Ma nema sta liga u kojoj jedan tim dominira je super interesantna
ove godine je engleska liga jača od njemačke !
engleska liga je uvijek zanimljivija i jaca od njemacke
ahahaha a jest me nasmija
Ma vidi se da ti nisi nikad u Engleskoj Premier ligi bio...
Pa ja, prosle godine oba finalista u finalu lige prvaka bila iz engleske, u polufinalu su takodjer imali zavidan broj timova, slazem se.
2008: ManUTD-Chelsea, Moskva. Gdje su te švabe tad bile?
PRIKAŽI ODGOVORE (17)