Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjet cemo protiv Chelsea , kako cete se provesti.. , pogba odigrao 10 utakmica lose .. postigne jedan gol , kad na spor sport.ba smislovi napisu zacepio usta kriticarima ! Cekaj .. HNAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA kakvi mentoli
pucaju ti minuse, a zaboravili su pojedinci kako je united igrao prije 3 4 dana protiv liverpoola
@elpistolero9 A sta znaju cunjevi ...
ostaviš nosonju na klupi i pustišljude da igraju. lik najnekorisniji igrac PL (po statistici engleskih novinara). obican potrosac lopti koji zahtjeva da sve ide preko njega. kad njega nema odjednom pogba valja
Duga kosa kratka pamet, od kad' je "pustio" kosu Rooney se ne zemo sastavit s loptom.
johoj sad kad se uzdignu pobjedili moćni fenerbahče, pogba ispoštovo 100 miliona garant haahahjahajhjahja
jel dva penala u dvije minute? to ni real ne može
odlicna partija Uniteda, rutinski odigrano. Najjaca situacija kada je RVP pogodio a navijaci slave kao da je dao gol ZA MANCHESTER UNITED a ne protiv njega, cak se i veliki Ferguson nasmijesio i sve to ispratio aplauzom. Ohhhh Robin van Persie ;) GGMU.
Ni like ni dislike, ovo je daleko od odlicne partije, a jos protiv kilavog Fenera! Najbolje pojacanje u januaru bi bilo da dovedu ovog francuskog sudiju u Premiership - 2 penala po utakmici i mozemo do Lige prvaka! Ali uvijek i vazda GGMU!
odbij dva penala pa razmisli jos jednom o svojim nebulozama :))))