Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio u drugom timu Uniteda i sa 19, 20 godina , nikad on nije ni bio potencijal za neku zvijezdu i veći uspjeh. A druga stvar, što je zbog prosječne ružnjikave ku.ve uništio sebi budućnost.
Tadašnja djevojka, sadašnja supruga.... neka neka feminjare, proći će i vaše, na vrat će vam neko nekada stati
godina i po puta 150k£ sedmicno, pa urucit doticnoj samo da uplati stetu koju je nanijela
Pratim Junajted, ali nije to bas tako. Momak je ucrnio od batina, samo je ona poslije povukla tuzbu, sto ne znaci da nije kriv.
Nije,nije tako...Ako ima ko gori od feministkinja,to su muskarci feministi,kao sto si ti.Pa konju sud je presudio da nije kriv,i opet trazite neka 'opravdanja' da ovu odbranite a muskarca pljujete,stvarno ste bolesni!
Ozenio hajvana koji ga je tuzio I unistio život I karijeru......cccccc Šta god da se krije iza ovog nije normalno