Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa evo šahinov sin je tu,đindo ovaj radončićev
sad ih glavonja gredić pod šapu svoju stavlja
malo mi je zao komsijskog kluba... al mi smo kroz goru situaciju prolazili pa ste nam se smijali dok ste KUPOVALI titule.... sve vraca .. karma je jebena stvar ;)
Kao i obično navijači manjeg kluba iz Sarajeva vodeći komentatori na članku o Želji pa do kad više stoko iskompleksirana da vam nije amidze ugasili bi se davno i bili bi prvi ba listi za smanjenje lige.
amidža vam trn u oku hahahaha
Ovi sa koseva me podsjecaju na onu staru izreku lako je tudjim urcem mahat....
Bitana je stabilizacija i korak ka svakodnevnom napretku !!!
@Sarajevski Šmeker-"Mačak" otišo "miševi"kolo vode-kakva stabilizacija , kakav "crni" napredak-pjevaćete vi "Čobane vrati se,tvoje ovce ne mogu bez tebe"
predaj se strumfe
heheh cuj najveći klub grohotom se nasmijah !!!! da vam je kako u evropu al teško
Samo se vi "igrajte",Amavov cuko je osto-sve će on njemu kazati kad Amav dođe ovamo