Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno i nadji nekoga da ti pomogne kofere do Holandije :D
Mourinho je karakter, stesat će United ponovo u ekipu
idealni sastav uniteda Neuer Alaba Boateng Lahm Rafinha Fabregas Matić Oscar D. Costa. Hazard D. Costa/Lewandowski
nabrojao si sastav bayerna u sustini. to znaci po tvom bi trebao manchester profitirati od dugogodisnjeg rada bayerna? ko je kriv manchesteru sto unazad 5-6 godina nisu uspjeli napraviti konkurantan sastav. cak i skrti wenger danas ima jacu ekipu od njih.
Ejkš!
e ja jadnika raduju se odlasku nevolje a znaju da sad još gora slijedi. Ekipa je propala, igrači preplačeni, a na kraju i mourinho i stari ibra da dokrajće bolesnika sa
Napokon :)
Bosno zemljo nepokorena od Beograda do Splita, dok je tvojih sinova ti ćeš biti slobodna i ponosna! OVO JE BOSNA: http://i.imgur.com/NoBAZxK.jpg
Uh bila bi takva pedala da bi se probudio u Turskoj ne znajuci sto ti se dogodilo hahah
Pa, naravno.... Special One, pa Ibrahimovic - pod uslovom da ne igra cetvrtkom. :) Man.Utd. je postao sivilo od tima, pun prosjecnih igrace. Mourinho ce, valjda, znati osloboditi se viska balasta: Valencia, Young, Fellaini, Mata, Carrick, pa i Schweinsteiger, itd... A dovesti, nekolicinu istinskih mladjih pojacanja, na duze staze. I zadrzati Martial-a, Rushford-a, Depay-a. Uz Ibrahimovica kao lidera tima i Rooney-a ....obecavajuca sezona.
neka Mate ostavi njega dobro je igrao sezonu ali nije mogao sam...