Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ima da ih poderemo ko male majmune...
Šokac za razliku od vas,njih cemo docekat ljubazno te cemo ih ugostit,pobijedit i onda fino u francusku bez ikakvog stresa po pobjedu.Jel to kriiiivoooooo.Mi cemo na EP 2012,a vi???
@bosanceros poturim ti ja ma.mi i u ratu a i miru nako pride eto haj sad vjezbaj gramatiku
ta će ljaxeburg
lako je vama u zenici,vi ste se uvijek namjestali i poturali svima,tako ste i u ratu najbolje prosli.
Gledajte papci sarajevski kako se dočekuje protivnik i kako se navija, stoko nacionalistička.
..je karavlah, potomak Kara ( Crnog) Bega Osmanoglula
Jao jao UDARNA vijest. Ipak je Luksemburg jedna svjetska reprezentacija, čija je vrijednost procijenjena na nekih 400 miliona €. Igrači ove reprezentacije su kapiteni u svojim klubovima Lige petice. Stoga ovoliki značaj press konferencija i DETALJNOG proučavanja formacije reprezentacije Luxemburga. Treba uzeti sve u obzir, ipak je to Reprezentacija sa 4 titule prvaka svijeta i 7 evropskih prvenstava. E jadna naša reprezentacija zajedno sa Papetom :(
1, 2, 3 ili koliko god napadača, svejedno :D Uz Božiju pomoć do sva 3 boda! Sretno Zmajevi!!!
turci, hoćete li i nijh dočekati kao nas danas?
pola bosne zivi u luxemburgu, al boli me briga nemam ja nista od njih tako dacemo ih poderat
Ovi izgleda bas vole da primaju. Mozda se ovo trebalo u Banja Luci Igrat?