Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvezda za 3 klase bolja barem po statistici ne znam zasto se zale kad jesu bila oba penala
Ooo gdje ste mrzitelji?
Smradovi klixovski, pisite o kradji na Kosevu. Pisite sta radi nogometni savez BiH.
Kao da nekoga zanimaju klubovi iz Smrdije,e moj bošnjo bolje ti je da napustiš ovu državu i ravno pod Vuciceve skute da bi izvještavao zajedno sa Informerom
E u toj drzavi koju pogrdno nazivas jedan igrac vrjedi kao citava bih liga. A trcao si u smrdiju da primis vakcinu i tasunao kad si dosao tamo, i mahao zastavom te drzave jace nego srbijanci.
Ovako i u Srbiji objave na prvoj stranici telegrafa, blica, kurira kad igraju Zeljo i Sarajevo derbi, aha... aha... Nego šta jos ima novo danas u Srbiji? Nema ništa ljepše kad ustaneš i uđeš na našu stranicu,a ono svako jutro ne čitaš najnovije vijesti nego najnovije vesti.
Ako je tvoja stranica otpusti urednike 🤷‍♂️.
Druze kome je jos zanimljiv bosanski derbi. Fudbal na nivou Ruande prve lige.
Ne zanima nas srbistan.
Evo jos jednog koji daje sebi toliko na važnosti da počne sam sebe persirati 🤣🤣🤣🤣.
Juče sam gledao utakmicu imao sam osjećaj kao da gledam Sarajevo kada mu štele rezultat protiv Želje ..