Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On bi samo za Bosnu i Hercegovinu igro radi svog interesta i bez srca,, i jos zato sto ga nije Hrvatska pozvala... JELI MI PADAMO TOLIKO NIZKO??.. on je vec reko dovoljno, ne treba se vise ni spomenuti..
Želite izlaz iz financijske krize i živjeti uz pomoć kladionice? Godišnja zarada 20.000 eura bez dojava! Posjetite i uvjerite se kako zaraditi na pošten način bez praznih obećanja i bez prevara: WWW.ZICEROLO.BLOGSPOT.COM WWW.ZICEROLO.BLOGSPOT.COM WWW.ZICEROLO.BLOGSPOT.COM Napokon pošteni kladioničari koji su ovdje samo da pomognu ljudima da zarade nešto novaca u ova vremena. ***
Stvarno mi vi "klixovci" niste ni malo jasni. Znaci momak je jasno i glasno rekao da zeli igrati za Hrvatsku, moje ptanje za vas, zasto ga onda uporno forsirate na naslovnici? Po cemu je on to zasluzio? Zato sto je igra za super klubove kao sto su : Karlovac, Hrvatski Dragovoljac, Dravu Ptuj, ZET, Austriu Lustenau ili po kojim kriterijima vi posvecujete sporistima naslavne stranice? Ovo je bruka i sramota, bilo bi vam pametnije da obidjete mladu bosnasku djecu rasutu po svijetu i malo ih promovisete..