Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasluzeno
Apsulutno zasluzeno!!!
Sretno ponosu BOSNE
Bice to dobro iskustvo
Je'l ovo onaj sto mu Zeba s 50 metara zabi gol na Tusnju?
mora se ispuniti nacionalna kvota
ne moze niko iz sloboda pa da se na glavu nasade. nek mi imamo golmana do 21 godinu, Ordagica, mocnu lijevu stranu....u repku mogu samo iz zrinje, želje i sarajeva. j*beno navlačenje
Čekao i čekao i čekao i čekao i čekao poziv iz Cro. I čim vidje da kurČaćić zove Mamićeve pulene, onda će za BiH. Nema tu patriotizma, samo biznis.
Haj sa srecom,,,, cestitam...mislim da je zasluzio...
Pih u 3PM sta je ovdje na ovom Klixu izbornika , sto je najgore pola ih nije bilo na nogometnom stadionu u zivotu ...
Ne zove ga Croatia pa moze i Bosna...
Kakis,kakis!!!
Da je klasa zvala bi ga Hrvatska i on bi se odazvao, a i sada ceka taj poziv. Naravno uz sav duzni respekt prema ovom decku.
Braca rukometasi,jedan za BiH drugi za Hrvatsku on ipak za BiH.
Pa jedini koji je imao kvalitet za obje reprezentacije i mogao birati izabrao je Hrvatsku, ova dvojica nisu dovoljno dobri za maticu pa ce se zadovoljiti i sa sugavom Bosnom.
Treba da ti bude cast sto ces nositi dres svetinje a ne sto ces biti medju velikim imenima, glupane
@handžar88 pravo je svetinja svi je unistavaju i pokradose
Nije reprezentacija svakom svetinja....Ima ih dosta koji bi rado zaigrali za neku susjednu repku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)