Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan igrac koji "eksplodira" kada ode iz Reala. Samo mu je jaka konkurencija za njegovu poziciju u reprezentaciji.
Iako cijeli zivot navijam za Milan čestitke za zasluzenu pobjedu Napoliju !! Ovaj Napoli je beton i mnogi će " velikani " da padaju na San Paolu .
Već ste se oprostili od titule.
Ma kakva titula Ado , ko se njoj nadao taj se plaho ne razumije u fudbal :) Dok je Allegrija mi ni bajramski turnir ne mozemo osvojiti :) Ove godine pogotovo nema titule , nikad jača Talijanska liga nije bila od poslednje ere Milana . Napoli , Juve , Roma , Fiorentina , Inter pa tek onda mi . Nema nas ove godine ni u LP .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Očekivat je bilo da milan ne pobjedi napoli u onakvoj konstalaciji snaga. Pa to je bio duel ekipa; jedne koja je uložila najviše, i druge koja nije imala šta uložiti !!!
Ko god ode iz Reala - eksplodira. Higuain, Ozil...
sta seres ti ozil je vazda igro na nivou
Dobar je Pipita. budale oni iz Reala što ga pustiše...
Bolji je Džeko od njega
Hamo, Hamo... vid' mu glave.
odlican igrac, kao i mnogi kada odu iz reala. 100 puta bolji od onog panja benzeme. a kao navijac milana sve cestitke napoliju, nije mi zao kad izgubimo od boljih. jednostavno je doslo vrijeme kada ce milan da pliva oko prosjeka nekoliko godina dok se finansije ne pronadju, jer je u danasnjem svijetu fudbala tesko biti konkurentan bez konkretnih ulaganja.
nije lahko smisliti ovakav naslov
Malo im je trebalo da ga dignu u nebesa!
Ova slika je pravi pederluk izbacio karinu kao da mu Se digo kad ga je zabio :p dobar je higuain a I za cavania su govorili da je maradona ista prica Ali Napoli ce pobijediti ovu sezonu strasna su ekipa
mislim da perez sad muda jede sto je njega prodo a ostavio onog kloca benzemu.
Dao 3 gola i odma Maradona xD Potrazite u momcadi jednog igraca koji odavno vec pruza dobre partije za ovaj klub i vjeran mu je i ako na stolu ima svake godine ponude od City, United, PSG itd. Cavani je davao po 20+ golova pa nije bio "Maradona". Higuain 3 i "Maradona" xD
kako si samo glup, jesi citao tekst do kraja? pise ti fino da vraca napoli u maradonina vremena a to je bilo vrijeme kada su zadnji put dobili milan u gostima...nigdje ne pise da je gonzalo maradona....
vraca u maradonina vremena napoli tj. kada je maradona igrao napoli. niko nije usporedjivao njih dvojicu.
Nadajte se i dalje....