Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma babo džekov je tu ada šta vam je on sve plati i uvjek je na slikama a lijep je ko lutka do juče ravozio peciva u klasu sad gazda bog te i poznata njuška.
uhh Neuer dođi i ti u Bosnu i povedi Shweinija :)
bravo Manu...
Jebo vas Bayern više svaki dan po tri članka šta jedu ko se ne slaže sa njihovom taktikom
Gdje ces tako. Prije desetljeca je igrao salihamidzic za taj klub i zato je postao svima najbolji klub. Kompleksi su dugorocni.
Boli mene neka stvar zbog njega sad treba po tri članka dnevno za Bayern kao da je jedini klub na svijetu. Jest komplexi sve zbog toga jer peglaju sa jednim te istim stvarima !?
Ma beautifu!
nojer je za ovu sliku sto se sliko s ovim dobio 3000 eura za 1 sekundu
a osmijeh od srca se naplacuje dodatno 2000 eura,a ako se smijes nako dobijes 500 eura
Ma nije, on to radi besplatno zato sto voli Bosnu i narod koji ovdje zivi. Znas da nas sve poznate osobe vole, kao npr. Angelina Jolie kojoj smo cak i dodjelili nagradu za posebne zasluge za BiH. Zemljo otvori se.