Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@du-du-du stvarno procitaj clanak pa se javi bas ce njemu skandirat ko sto je neko vec rekao- GLUPANEE GLUPANEE a ovo je bas simpatican postupak, XD
Poslije ove akcije ce imati 50% vise udvaracica...kako je medeno!!!
Trebao ju je ispucat u protivnički šesnaesterac
@ljulj E moj ljulj:u... nije ni tebi lahko.. Ne vidim potrebu za cackanjem macke... zivotinja bi se prepala da je bila u nekoj opasnosti i sama pobjegla.. Na drugu stranu, ne vidim potrebu za zutim kartonom... Sudija je garant neki papak koji ni u kojem drugom segmentu zivota ne moze izvrsavati kontrolu pa se izivljava na jadnim golmanima koji iznose macke sa terena.
@@ljulj ovome dole sto pita na cemu sam ja samo da kazem da sam mu na majci i sestri :-) i tu namjeravam ostati dugo :-( )))
zasto brisete moje komentare? sarajevo-x.com je pravi fasisticki, prosrpski portal izmokrim se na grob krepalog patrijarha pavla, fekalisem mu u usta kao i onome ko ovo izbrise
sta hoce ovaj glupane glupane, hoce da je neko nogom iz okreta udari u oko...
hehehehhehehhe bas je simpatican..svaka mu cast mogao je neko nabiti macku...MACA dozivjela svojih 5 minuta slave
Evo i tebi GLUPANEE GLUPANEE GLUPANEE GLUPANEE GLUPANEE GLUPANEE. Konju nepismeni sudiji su skandirali GLUPANEE GLUPANEE GLUPANEE GLUPANEE procitaj text pa se javi levat jedan.
Ma kralj! Ne vidim zasto je glup kad je iznio macku. Sta ste htjeli, da je neko napuca nogom???
Na čemu si ti ?????????
Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane! Glupane, glupane!
ma svaka cast... volim te..................
Glupane, glupane!