Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Ruka jeste, ali nije namjerno, znaci regularan gol\" e moj si kakav si ti bolid...
jos poljubi ruku : )
Vedo majstor,Vedo majstore
Nakon što smo vidjeli kako simulira smatramo da je Raul idealno pojačanje za naš klub! Nadamo se da ga ljubav prema Realu neće omesti da dođe u polusezoni u naš klub.
igranje rukom: (iz prirucnika fife za sudije): obratiti paznju na: - kretanje ruke ka lopti (ne lopte ka ruci!) - udaljenost izmedju ruke i lopte (predlazem ......... da da posebno na ovaj dio obrate paznju) - pozicija ruke (neprirodan ili prirodan pokret) - kostobran u ruci igraca kojim on preuzima kontrolu nad tokom igre je takodje ruka. Tako da.. Eto, ne morate se zahvaljivati.
Frankovac? SELJACINO, Franko je navijao za Atletico! I Raul je gospodin i velicina, igrac koji nikad nije dobio crveni karton!
bitno je dati gol, a sudija je tu da procjeni da li je regularan ili nije... nebi bilo uredu da sudija vidi ruku a ne svira...
Schalke je sampion - ooo ooo ooo Schalke je sampion - ooo ooo ooo Ti si se nasao komentarisat Raula, uhljupe svapski.... Drago mi sto je Vedo dao gol.
ma mogu do drugog mjesta... prvo ne moze Schalke uzeti jer tu je FC Bayern Munich... :D
Raul je legenda gdje god igrao i ma kako igrao.... zabio je i maradona gol rukom i jos pohvaljen za to i jos uvijek mu se dive .....( a za ove sto pricaju negativno o njemu, pa sta ste to vi postigli i uradili da budete bolji od njega... eto vi svi cvjecke...ne znam odakle vam pravo da ga komentarisete u smislu prevaranta i lopova)
raul je lažov i mućki provokator.....đubreeeeee!!!! eto, sad si dobio svoje
mora da je bozija ruka kao sto je maradona rekao...hej moj raul sta ti to treba na kraju kariere kao i henry-ju...ostade ublacen do kraja zivota kao lazljivac
realova skola, uhljup, prevarant, placenik, frankovac, sjeme im se zatralo ciga.njsko-pogano.
Tito Partija - Omladina Akcija Raul = Sh.upak
vidi se da je golman, a ne fudbaler. Pa ni messi ne bi uspio tako brzo reagovati.. Ruka jeste, ali nije namjerno, znaci regularan gol. Mrzim salke, ali to je istina.