Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gazi Zeljo SVEEEE!!!!!!!!!!!
Marijane sretno, samo naprijed
Na Areni te ne gleda niko, ista vam je posjeta ko god da dodje, odprilike oko 1500 zastitarima, a ugovor o prenosima na Areni Zeljo je odbio prije 3 godine. Posto si bas neiformisan, eto da imas i tu informaciju. Prije tri godine, kad je Rusmir Nefic ponudio producentskoj kuci Flash iz Sarajeva ugovor o tehnickoj podrsci, jer imaju HD kamere, Hd kola i ostalu tehnologiju, to je odbijeno, jer su male pare u pitanju. Vama to dobro dodje, jer ste m.r.t.v.i. kokuzi, pa vam i vitre za Ramazan dobro dodju. Ko gostuje, koliko je karta, kojas mu je pozicija na tabeli, nije bitno ako volis svoj klub. Vi kalkulisete, mi smo uvijek na tribini, a ti si meni smijesan, glasnogovornice njanjajeva. pusti se mahalske price, opet nam gledate u g.u.z.i.c.u. P.S Jos da pitam KAD ONO VI OSVOJISTE NEKI TROFEJ. SAMO NEMOJ PRICE DA JE EVROPA MJERILO, JER STE PREKO OLIMPIKA, UZ POMOC NEKOGA DOBILI LICENCU. SMIJESNO MALO SARAJEVO.
Smijesan si decko, kada si ostao bez valjanih argumenata poceo si sa pricom da su moji komentari ovakvi-onakvi, pusti tu supljusu, nego se samoanaliziraj, analiziraj svoj klub u Evropi, njegove nastupe, rezultate i dodji sebi, u protivnom ode ti mladost u lazima i glupostima. Kada je posjeta u pitanju, ti vjerovatno bezobrazno zaboravljas da mi nastupamo u 115 ligi i sta sad ocekujes da nas protiv Mjesne zajednice npr.Srebrenik gleda 20.000 ljudi, smijesno, a s druge strane nas vjerovatno gleda nekoliko desetina hiljada, pa mozda i stotina hiljada gledalaca putem Arene, tako da je krajnje vrijeme decko da se prestanes provaljivati glumeci glasnogovornika NK Melje!
Najbolji navijaci, najbolja uprava, najbolji potezi iste... Ma daj molim te lijepo, koliki dug imate, kad ste zadnji put podijelili plate, navijaci koji imaju prosjek od 800 na tribini, i u kojem regionu ti pricas. Necu te vise uzeti u razmatranje, tvoji komentari su na nivou osmogodisnjeg r.e.t.a.r.d.i.r.a.n.o.g. djeteta. Uostalom, nema vas na mapi.
To je sve sto imas reci kada je Evropa u pitanju, hahahaha. Ma to okaci macku o rep, ima slucajeva da je sin od nekog cobana postao doktor i po tvojoj logici coban je ipak bolji, jos jedan smijesko za tvoju inteligenciju :-). A kada sam mislio o copy, to sam prije svega aludirao na trenutne poteze Uprave FKS, njihovom radu, te naravno na najbolje navijace u BiH, a medju boljima i u sirem regionu, to ne govorim samo ja, nego i mnogi neutralni navijaci-koji znaju sta cini navijace-navijacima!
izbacili Serifa, tim koji je u tom trenutku kostao oko 45 miliona eura, dakle, skuplje od svih klubova zajedno koje ste vi ove godine izbacili. Uz to, jaci keoficijent u Evropi nam dopusta da preskacemo prvo predkolo, a vi ga morate igrati, a uz sve to ko je od koga nastao, i u cemu vas kopiramo, sve je vec jasno. Vi cete biti mali, i uvijek ce te ostati. Smiri se..
J.e.b.e.s trofeje ove 115 lige koji se osvajaju rodbinski ili politickim putem. Evropa, Evropa i Evropa je mjerilo svega, a ti nam odgovori kada ste zadnji put izbacili koga cestitog u Evropi? Kada odgovoris na to pitanje onda postaje sve jasno i cisto za pametne ljude! Savjet: Kopirajte nas, sto i cinite vise od sest decenija!
PITARI, POGLEDAJTE TABELU, A KOJI STE TO ZADNJI TROFEJ UZELI, NI SAMI SE NE SJECATE. ZATO, NEMOJ VISE PISATI GLUPOSTI.
Dok imate Nijaza Brkovića imati ćete i sudije Vukasovića, Bjelicu, Jakupovića...i naravno Ivicu Osima! Vidjeli smo vas u evropi...ne znam kako ste dosli do titule. U novinama ste priželjkivali Maribor pa nešto kontam šta bi bilo da ih niste priželjkivali???
Tvoj najveci problem se zove FKS, njegova bogata tradiciji, navijaci, Uprava, turski ulagaci, rezultati u Evropi. uopce BORDO BOJA
@@eno sad Taj kojeg ti nazivas evropskim otpadom je momak sa jedva 22 godine, gradjom poput najboljih svjetskih golmana, a uz to brani u velikom klubu. U svakom slucaju, pravicu se do ovaj tvoj glupi komentar nisam ni procitao. A koliko vi imate otpada iz malih klubova doka su nekakvi fudbalercici koji noswe dres tvog Torpeda. Ocito si pitar, jer ovaj komentar pun zlobe mozete samo vi napisati. Tvoj problem su 4 Zeljina trofeja u zadnje 4 godine, pogled na tabelu, zatim 10 godina kako niste uzeli nista, pa ni turnir u Zupci, i na sve to, los kvalitet virsli, kao osnovni prehrambeni artikl kojim se hrane fudbaleri Torpeda. Hajde sad p.o.p.u.s.i. jednu Zetu da se smiris.
Na sta vi spadoste da se ponosite evropskim otpadom koji cak nije imao mjesta ni u jednom Borcu iz BL, no, to je taj maji Meljo!
Volim ŽELJA!
NARAVNO SVI NA GRBAVICU
ZNA LI IKO KAD GAZIMO MALU SLAVIJU
mogao je Guso jos jednu ili dvije sezone braniti